Deletedmom63 A05072020 kaç aylık belki acıkmıştır belki gazı vardır burnu tıkanmış olabilir ağlıyorsa illa ki Bi rahatsızlığı vardı yada çok uykusu geldiği zaman da huysuz oluyorlar ve zor uykuya dalıyorlar benim kızım öyle ondan biliyorum
Deletedmom63 A05072020 o zaman gazı sancı sı olabilir isterseniz yavaş yavaş bisiklet hareketi yapın masaj yapın biraz evin içinde dolandırın göğsünüzin üstünde sırtını ovalayın odayı karanlık yaparsanız belki daha çabuk uyur
A05072020 Deletedmom63 kabiz gibi zaten kakasini kati yapiyo az az yapiyo agrisi var besbelli yaptiriyom hareket yaptırmaz olurmuyum ama valla o agladikca icim parcalaniyo
Deletedmom63 A05072020 biliyorum valla seni çok iyi anlıyorum azcık gezdir evin içinde öyle yapıyordum ben olmadı gaz damlası yok mu ondan ver istersen
Deletedmom63 A05072020 ayakta sallamayı denediniz mi birde telefonunuz dan pış pış da açabilirsiniz ben öyle yapıyordum valla o an aklıma ne gelirse öyle yapıyordum çok zordu sizde atlatıcaksınız sabırlı olun yeter ki ❤️
Cemreim A05072020 hergun duzenli olarak ayni saatte vermeye calis ancak oyle etki ediyo her emzirme sonrasi gazini al annesi dunyaya yeni alisiyo uyku problemi yasamasi cok normal