Cnprtk Bebeğim 11 aylık yeni başladı yediklerini ağzında tutuyo yemek yemek eziyet çaresi çözümü nedir ?
Sallabas Cnprtk benim kızım da bir ara tutuyordu . Yemek yedirmek resmrn işkenceydi çünkü bir kase çorbayı 1,5 saatte bitiriyordu . Ben maalesef bir çözümünü bulamamıştım . Kendiliğinden bıraktı 1 ay sonunda .
Erenela_ Cnprtk benim arkadaşımın oğlu öyle 3 yaşında halen aynı geçen dakika tuttum 50 dakikaya yakın tuttu ağzında sonra çıkardı sürekli aynı şeyi yapıyormuş oda vazgeçmemiş
Hsrtgndz Cnprtk benim kızım ilk katı gıdalara başladığımızdan beri öyle çok cigniyordu ağzında tutardı yemeği yutmazdi ve hala öyle şuan 8yasinda
Zerr Cnprtk çözümü zor, kendi yiyince birsz düzeliyor. Bizimki makarnayı yutar köfteyi tutar 3,5 yaşında.. valla çocuğa yemek yedirmek değil de beraber yemek önemli aynı masada herkes kendi yemeli
Ozlem_basak Cnprtk 9 aylıkken oldu 2 hafta felan sürdü sadece mama içirebiliyordum doktora da gittik tahlil yapıldı hiçbirsey yok normal bu aylarda demişti sonra kendi yemeye başladı canm kendini hırpalama boşuna sonunda yiyorlar
Cnprtk Ozlem_basak anladm canım çok saol. Bazı forumlarda hurda 3 yaşa kdr devam edenler var ondan korktum
MayneymisAltintop Cnprtk benm kızımda bir dönem yapıyordu. Bende ısrarla veriyordum arkasından yutmak zorunda kalıyordu. 20 yıllık bir bebek bakıcısı dan almıştım bu taktiği 🙃