cilekreceli Kızlar bebeğimin ek gıdaya başlamasına az kaldı. Yoğurtla başlamak istiyorum. İnek sütüyle yapabilir miyim?
Sibelcan16655 cilekreceli tabi yogurdu kendiniz yapmaniz daha iyi zaten.sonucta hazir yogurtta verseniz inek sütüyle olucak
Gossipgirl14 cilekreceli bende inek sütüyle yapıyorum. Bı yerde okumustum yogurt olana kadar degısıyor. Dırekt olarak inek sutu vermek zararlı sindirim acısından
Mihtesemanne cilekreceli evet yapabilirsiniz. Ama doktorumuz bana sebze ile başla demişti ardından yoğurt sonra meyve fikir olsun diye söyleyim dedim 😊
Baloglum93 cilekreceli canım süt ürünü olarak sadece sütü 1 yaşından sonra azar azar başlıyoruz yoğurt peynir verebilirsin
cilekreceli Mihtesemanne 1 yasından önce keci sütüyle yoğurt yapın diye bilgi var mı ? İnek sütü zararlı diye biliyorum
Bgmbgmbgm cilekreceli verilebilir tabi. İşlenmiş sütün zararı yok direk süt vermek yasak.. ben de yoğurtla başladım. Herkes inek sütünden mayalıyor zaten..
Bgmbgmbgm cilekreceli evet verilebilir. Ben de tirenin 1 litrelik poşetlerde satılıyor ya onlardan alıp mayalıyorum. Ama bizi doktorumuz 6. Ayda başlattı ek gıdaya ve yoğurtla başlattı.