Drkgrss Kızlar bebeğim 2 aylık 2 haftalıktı mamaya başladık önce emzirip ardından mama veriyordum , 2 gündür mememi önce 10 sn emiyo sonra çıkartıyo sonra yeniden ağzına alıp yeniden çıkarıyo böyle devam ediyo sonra ağlamaya başlıyo , mememi mi reddediyo?
Mlty44 Drkgrss üzülerek söyluyorumki memeyi istemiyo biberona alismis olmali buyuk ihtimalle, benimki 4aylik 3gundur emmiyi cigligi basiyo memeyi gorunce, biberonu uzatinca emiyo..
Kkubu80 Drkgrss benim oğlumda öyle oldu canım 3. Ayından sonra 5 saniye çekiyor geri bıtakıyor sonra geri istiyor emzirme danısmanıma sordum meme reddi dedi bende hala çabalıyorum biberondanmış
minnikavokadom Drkgrss merhaba, biberon kullandığınız için rahat emiyor o yüzden sizi emmek istemiyor büyük ihtimalle ve emzik de kullanıyorsanız onunda meme reddine etkisi oluyor. Bi rahatsızlığı vs yoksa burnu tıkalı değilde meme reddi yaşıyorsunuz muhtemelen. Ayakta hafif sallınarak emzirmeyi deneyin uykuluyken deneyin. Birde Facebook da emzirme Akademisi diye bir sayfa var doula lar yardımcı oluyor ordan da fikir alabilirsiniz.
Sibelcan16655 Gazi olabilir gazli bebek hem emmek ister hemde geri cekilir aglar kizim oyledydi 6 ay zar zor sagarak emzirdim cok zor zamanlardi
Drkgrss Sibelcan16655 ama biberonu verdiğimde emiyo , zaten bi gazını çıkarmayı deneyip yeniden veriyorum 5 sn sonra yine aynısını yapıyo😢
Yusufeymen20 Gazı olabilir ağzının içini kontrol edin pamukçuk olabilir sütün tadı değişik gelebilir yediklerinizden tuzlu vs varsa. süt tazzikli veya az gelebilir memeyi tam kavrayamıyo olabilir
Drkgrss Yusufeymen20 pamukçuğunu yeni aldık gazını da çıkartıp tekrar deniyorum yok olmuyo 😢 reddetmiyomudur?
Gunesaktas Benim bebeğimde yapıyor. Yatakta yatırarak emziriyorum daha uzun emiyor. Deneyebilirsiniz.
Sibelcan16655 Benim oglum sol gogsumu emince oyle yapiyo sut tazyikli geliyo uzanarak emziriyorum o sekil biraksam bir saate yakin emer deneyin isterseniz
Drkgrss Sibelcan16655 göğsümde süt okdr azki küçücük yatarken yapabilir miyim bilmiyorum😣 yatcam o da yanıma yatacak öyle diyosunuz demi?
Gunesaktas Drkgrss Merhaba, bebeğimi yatağa yatırıyorum bende yanına yatıyorum. Yan dönüp emziriyorum. Bir de sevdiği bir tadı göğüs ucunuza sürüp verebilirsiniz. Bize doktorumuz gaz sancısı için aguline şurup vermişti. Bebeğimiz onun tadını çok seviyor. Bazen göğüs ucuma onu sürüp veriyorum. Ozaman emiyor :)
Sibelcan16655 Drkgrss evet inernetten bakin ne dedigimi tam olarak anlamis olursunuz gogsunuzun kucuk olmasina bakmayin süt vardir😊
Mlty44 Drkgrss kaşıkla ver işe yariyo benimkini kac kez cevirdim öyle. 40gunlukken birakcakti 4aylik olduk arada biberon veriyorum bakiyorumki memeyi almiyo. Kaşıkla veriyorum mamasini birkac gun.. ozaman uzatinca hemen emiyo.. biberonu mumkun meltebe uyurken ver.