Ciilem 3 buçuk aylık bebeğim öksürüyor uykusundan hapşırarak uyanıyor 😔 Cumartesi kontrolümüz var ama ben sizde sormak istedim anneler ne yapılmalı 😔😔
Mrymbas Ciilem benimde 1 aylık oğlum aynı şekildeydi doktora götürdük prospan adında bitkisel bi şurup verdi bizde balgam atamama sıkıntımız da vardı o suruyla azar azar çıkarmaya başladık ama daha tam anlamıyla oksurugu kesilmedi
Glyykt Ciilem cnm dogalgazimiz varsa petegin üstüne sogan ve karanfil karınca gece boyunca öksürüğü geciyo bizimkine iyi gldi
Esrasuleymanoglu Ciilem bizimkide öksürüyor,kucaktayken sanki nefes nefese kalmış gibi nefes alıyordu,doktora gittik ciğerleri daralmış dedi,bronşiolit olmuş dedi.Hava makinesi aldık,hava veriyoruz
Glyykt Ciilem soğanı ikiye bölün ustunede karanfil katın yatmadan bi iki saat önce koku odaya yayilicaktir bnm oğluma iyi gelmişti inş. Sizinkinede gelir gece oksuruk ten yatamiyodu çok şükür öyle yapinca rahat uyudu sizdede işe yarar umarim
HYM Cnm benimde 7 aylık bebeğim bugün hasta oldu burnu akıyo öksürüyo doktora götürdük sadece ateş düşürücü verdi onuda ben isedim diye göğsünde hırıltı olursa nefes alışverişi hızlanırsa getirin dedi
Mrymbas Glyykt tam olarak nasıl yapıcaz soğanı 2 ye bölüp üzerine karanfil sapladım bi kaç tane daha sonra da pederin üzerine koydum ne kadar kalacak petek üstünde sabaha kadar mı