Mehmetmoms Bebegim 2 ay 1 günlük aşırı burnu tıkanıyor otribebe damlalarindan kullanıyorum o anlık geçiyor sonra tekrar tıkalı nasıl tamamen çözebilirim bizim gibi başka var mi ?
Elif55 Mehmetmoms aynı gün doğmuş bebislerimiz benim kızımdaa grip günde 3 kere falan serum fizyolojigi şırınga doldurup yıkıyorum sonrada burun aspiratör ile çekiyorum baya rahat ediyor öneririm . Geçmiş olsun bu arada şişede.
alicihankus Benim bebişte bi aylık aynı sorundan muzdaripim denemediğim şey kalmadı ama yine aynı oluyo havanın soğukluğu geçsin aşı olmaya götürünce doktora sorucam artık
Mehmetmoms alicihankus ben sormuştumda burnunun üstündeki kemik yeri bebeklerde dar olduğu için çok normalmiş
Mehmetmoms Elif55 teşekkür ederiz sizede serum fizyolojiyi ne kadar sikiyorsunuz acaba ben bi kaç damla damlatıyorum ara ara sonra aspiratörle cekiyorum tekrar oluyor
Neco_mero Odanıza soğanı ikiye bolun üzerine karanfil koyun sabaha kadar bekletin oda ise yarıyor ama oda kebapçı salonu gibi kokuyor 🙈😀😀😀
Mehmetmoms Neco_mero 😂😂 burun tıkanıklığımız gitsinde kokulara razıyız denicem saolun bu ara çok duyuyorum bu soğanı
big_way Bizim bebeğin de burnu sürekli tıkanıyordu baby vac aldık önce serum fizyolojigi şırınga ile sıkıp sonra çekiyoruz bebeğimiz çok rahatladı.
Acemi_ogretmen_annee Eczaneden serum suyu ve şırınga temin edin bebeğiniz henüz küçük olduğu için tek buruns 2 cc olacak şekilde sıkın sıktıktan sonra kaldırın aksın aspiratörle çekin çk güzel temizleniyor. Bunu burnu tıkalı olmasa dahi yapmak gerekiyor zira hastalık burun tıkanınca ilerliyor hızla
Mehmetmoms Acemi_ogretmen_annee şırıngayla hiç denememiştim damla şeklinde damlatıyorum ondan mi faydasını görmüyorum acaba
Acemi_ogretmen_annee Mehmetmoms sıkmaktan korkmayın bununla ilgili videolara bakın izleyince cesaret gelir zaten kuru kuru çekmek burun içerisindeki mukozaya zarar verebilir serum suyu 5₺ civarında yarım kilo hem hesaplı hem kurtarıcı mucize ☺️
Poyraz Yok bende direk Damlatıyrdum burnuna şırınga ile yapmak daha öı iyi birde ben chicco aspiratörü ver serumdan sonra çekiyprım burnu tıkalı olmamasına rağmen gelmiyor yapamıyor muyum acaba
Mehmetmoms Poyraz o pek cekmiyorda wee nin aspiratörünü almıştık ondan daha çok memnunum küçücük çekme yeri nefesimle cekiyorum
Mehmetmoms Acemi_ogretmen_annee ay izledim de korkarım ondan 🙈 son çare denileceğim elbet nasıl olacaksa 😟