Snurdemir Günde kaç kere uyutuyorsunuz? Ve kaç saat uyuyor? Biz iki uyku yapıyoruz ne zaman tek uykuya geçeriz acaba.
Ygtek Snurdemir 1 kere uyuyor cok nadir 2. Uykuyu yapıyor. 12 gibi uyur 2 de kalkar. 8 de gece uykusu
Sevgiii16 Snurdemir 16 aylık falandı sanirim tek uykuya gectigimzde.. Sabahlari 7- 7.30 gibi kalkar.. 11.30 da uyur mak 2.5 saat.. sonra aksam 8.30 9 gibi de Gece uykusu.. suan 21 aylık
Aylnk 13 aylık oğlum gündüz 2 uykusu var ilki 2 - 2,5 saat ikincisi 1 saat 15 aydan önce tek uykuya geçmez inşallah. Uzmanlar tek uyku için 15-18 ay arası diyorlar.
rbndmrcn Snurdemir benimki de 2 uyku uyuyor ama biri 1-1 buçuk saat diğeri yarım saat o yüzden 2. uykudan pek bisey anlamıyorum,13 aylık bu arada
rbndmrcn Snurdemir aslında ikinci uykusunu yarım saat uyuyup baya huysuz uyanıyor uykusunu alamıyor ama ne kadar uğraşsam da daha uzun uyumuyor
Mom9 Snurdemir bende dün post açtım ama çok cevap alamadım. Bende iki uyku yapıyorum. Toplam 2.5saat uyuyo
Esma84 15 ayımız bitmek üzere artık tek uykuya geçti diyebilirim bazen 1 buçuk bazen de 2 saat uyuyor sabah 8-8.30 arası kalkar gece de 21.30 dan önce asla uyumaz pek uyku sevmiyor anlayacağınız