Mrymbas Merhaba hanımlar oğlum 1 ay 3 günlük gündüzleri sürekli uyumak istiyor bazen 2 buçuk bazende 3 saati geçiyor emmek için uyanması ne yapsam da uyanmıyor ama bu aralarda rahatsız biraz acaba vücudu güçsüz düştüğü için mi diyorum sizin bebelerinizin emme saat aralığı ne kadar
alicihankus Mrymbas benimde aynı canım 3saat uyuduğuda oluyo hiç dokunmuyorum ben çünkü uyku da beslenmesi kadar önemli yenidoğan bebek için 16-18saat uyuması normal yani zaten acıkinca kendisi uyanıyo ortalığı yıkıyo japon balığım 😂😂
Minnakyavrum Mrymbas canım uyuyorken emzir? Benimde bazen ne yapsam uyanmıyor ama memeyi versem aliyor
Aysnrrrrr Benimde 1 ay 3 günlük cnm genelde uyuyor öğlen iki saat uyanık sonra bidaha uyuyor bi saat daha sonra 2 saat daha uyanık bundan sonra uyumaklı galde sürekli onun dışında sabah a kadar iki saatte bir emiyor 😁 bize zor geliyor ama oturacak yavaş yavaş inş uyuyorken tadını çıkar dinlen
Mrymbas alicihankus dün gece mesela 4 saati geçti uyanması zar zor emzirmeye çalıştım çünkü çok uyuyuncada kan sekeri düşme ihtimali varmış ve o daha çok uyku yaparmış o yüzden biraz fazla uyuyunca tedirgin oluyorum ister istemez 🙄
alicihankus Mrymbas hadi ya doktorum bana 2 3 saat demişti bizimki zaten en fazla 3saat olunca uyanıyo sen bi doktorla konuş öyleyse sonra niye götürmedim diye üzülürsun burda her kafadan bi ses çıkar çünkü herkesin bebeği farklı
Mrymbas Minnakyavrum burnunu sıkıyorum altını açıyorum filan ama o ara uyanır gibi oluyor sonra tekrar uykuya devam ediyor
Mrymbas alicihankus eğer bu gecede aynısını yaşarsam sorucam dr doktorumuz eğer 3 öğünü geçerse emme süresi yani maksimum 7 8 saat emmezse getir demişti en son hasta diye gittiğimizde
Kdrkrmz Ayni durumdan ben de muzdaribim . Bıraksam saatlerce uyuyacak. Uykusu da bir ağır ne yapsam uyanmıyor 🥺
Mrymbas [silindi] hayır sarılık yok hiç olmadı çok şükür emme süreside genelde egee çok açılırsa bi 10 15 dk sürüyor ama eğer uyanıp sık sık emerse 5 7 dk arası