Aksumervenur Kızlar 5 ay 16 günlük kızımın sürekli burnu tıkanıyor fizyolojik serum sıkıp çekiyorum 1 saat sonra tekrar tıkanıyor duş aldırıyorum yine aynı sürekli tıkanık var mı önerebileveğçnşz bebeğimi rahatlatacak bi çözüm.
elfozyil Aksumervenur maalesef 2 ay 3 günlük benimde bebeğim. Sürekli dediğiniz gibi tıkalı hemde doğduktan hemen sonra başladı 🤦🏻♀️ Gece kalkınca aşırı tıkalı oluyor değişik ses çıkıyor mu sizde de genizden ? Doktor 3 aya kadar olur dedi ama geçeceği yok gibi
Bussrraa Aksumervenur cold-mix yeşil olan paketinden deneyebilirisniz yastığına yada kıyafetine 1 damla damlatabilirsiniz
mavisimmm20 Aksumervenur serum fizyolojik bende işe yaramamisti xlear burun damlası almistim günde bir kere damlatiyordum hemen açıyor burnu doktor tavsiyesi üzerine almıştım yakıcı bir damla sanırım bebeğim hep ağlar onu damlatinca gözüne gitmemesine dikkat edin yazıyor üzerindede. Doktorunuza danışarak alabilirsiniz 🥰
HevalDikmen Doğduğu andan itibaren bizde de vardı gerçi hala var ama buhar makinası çözümüm oldu günde 10 seferden fazla çekiyordum artık 3 en fazla 4 sefer cekiyorum bebeğim 2 ay 11 günlük
Bussrraa elfozyil bebeğimizde yada bizde tıkanıklık gibi bi sorun yoktu doktorumuz dışarı çıkarken pusetine damlatmamızı söylemişti bu virüslerden dolayı ama baktımki tıkanıklık içinde kullanılıyomuş sizede önermek istedim ama sizde araştırmadan yada doktorunuza danışmadan almayın 🙏🏻