Dorukb1919 Kızlar 20 günlük bebeğim var gündüz hiç uyumuyor memede uyuyor koyuyorum yatağına uyanıyor sancısını çıkarıyorum altını temizliyorum emziriyorum yok yatakta yatmıyor kucakta yatıyor . Sorun ne acaba ya bileniniz var mı ?
Ruki Dorukb1919 canim biz 1 aylik olduk uyumuyor benimkide yarim saat uyur uyumaz gecede gunduzde doktorumuz 3 6 ay sabirli olcaksin dedi
serebro Dorukb1919 kaç dk memede duruyor? Benim bebegimin 40 50 dk memede durduğunu bilirim ben doymuyor sanıyordum ama büyük ihtimal uykusunun çoğunu uyuyormuş memede 😅
Mysunshines17 Dorukb1919 Benimkilerde uyumazdi meğer tam doymadiklari icinmis belki o yüzden olabilir şimdi mamasını memsini verince saati gelince uyurlar 3 aylıklar
Seda-15 Dorukb1919 47 günlük olduk bizde aynı memede uyuyor beşiğe bırakınca uyanıyor ağzında emzik salla salla 1 saate zor uyuyor özellikle gündüz uyusada az az yarım saat 45 dk. Başlarda 2-2.5 saat uyuyordu ne gÜzel şimdi nerdee.
Ruki Dorukb1919 bebekten bebege degisiyor benle birlikte 3 arkadasim ayni sikayetleri yasiyoruz uyumuyor die
serebro Dorukb1919 işte ben bilememişim o zaman 😊 emzik denediniz mi ben memeyi bıraktığı gibi emzik veriyordum biraz daha uyuyordu
Dorukb1919 Mysunshines17 doymadığını nasıl anladınız ki doktorum altını ıslatıyorsa açık renk yapıyorsa doyuyordur dedi kilo alımı da güzelse .
Mysunshines17 Dorukb1919 Sütünüzü sağım yapın ne kadar çıktığına bakabilirsiniz ayrıca biraz sütü sagio stok yapabilirsiniz emzirme sonrasında sagdiginizi sütü hala iciuoraa doymamış demektir ya da mama ile deneyebilirsiniz ben de kesin doyuyorlardir kendileri memeyi bırakıyor diyordum ama meğer açlıktan uyumuyorlarmis 🥺
Dorukb1919 Mysunshines17 ben geçen haftalarda yani 10 günlükken mama ve süt verdim sütüm azdı doktor mamayı kes dedi dediğinizi deneyeceğim ama aç mı değil mi anlayalım
Ada_Deniz Dorukb1919 gazdandır canım uyumaması Kolay gelsin aramıza hoşgeldin 5 aylığız hala gündüz uykumu yok arada uyur oda 15 dk falan… Herşey denendi hiç birşey de başarılı olamadık ses yaptım olmadı sessiz ortam yaptım o da olmadı uyumuor kabullendim uyku sevmior anlaşılan