Agustos_mucizesi Iyi akşamlar hanımlar 1 ay 25 günlük bebeğim eldivenini çıkarınca korkup ağlamaya başlıyor ama hava sıcakken korkmuyordu, başına böyle bir şey gelen oldu mu neden oluyor acaba?
eylulmin Agustos_mucizesi ellerini yabancılıyor olabilir. Benim yeğenim de öyleydi. Ellerinden korkup ağlıyordu. Takmayın eldiven. Bayağı da büyümüş. Elleriyle öğrenme zamanı onun şimdi.
Dn123 Agustos_mucizesi ben 3 aya kadar eldiven takmıştım korkudan 😊 eilleriyle çiziyor diye. Benimki de korkuyordu. Hatta ellerini hiç bir yere değdirmiyordu sonra alıştı tırnaklarını kısa kesin eldiven takmayın. Belki uyurken takabilirsiniz. Bilinçsizce gözünü çizmesin diye
Agustos_mucizesi eylulmin emzirirken çıkarıyorum bi tepki vermiyor ama sırt üstüyken çıkarınca korkuyor Düne kadar eldiven varken elini sürekli yüzüne sürüyor parmağıyla gözüne zarar verir diye çekiniyordum çıkarmaya
Agustos_mucizesi Dn123 tırnak makası almayı unutmuşuz 🙈 40 ından sonra keselim dedik makas yok alalım dedik bu sefer de eşim de ben de rahatsızdık çıkıp alamadık şimdi de karantinadayız çıkamıyoruz.
Dn123 Agustos_mucizesi ben e bebekten söylemiştim normal makas şeklinde olanı chicco bir bakin isterseniz. Bem mesela bayagidir kesmiyorum kırılıyor zaten