Mkelebek Bebegim 3 aylik. 2haftadir ayaklari popodan itibaren kaldiriyo pat diye yere vuruyo. Artik uykusundan uyaniyor. Yada bu hareketleri yapmak icin uyandiriyo kendini. Uykuya gecislerimiz zorlasti. Neden boyle bi caresi varmi
Mires Mkelebek kızım 13,5 aylık hala yapar bu hareketi🤣 oyun yapıyorlar hoşlarına gidiyor özellikle de altını açtığım zaman yapıyor😂😂
Mkelebek Ece156 ne zaman geccek accaba .valla hemen dalan bebegm daliyo uyaniyo hopp ayaklar havay. 1 sattir uyutmaya calisiyorum. 😔😒
petek-badee Mkelebek ahah yerim ya 🤣 kızımda öyleydi beşik sallanrdı resmen 😄 sonra doktr dedi ki bir ara ayaklarını karnına cekior mu. Aa evet dedim özellikle gece uykusunda pat pattt diye yapıyor dedim. Sonra bize değişik bir gaz ilacı verdi. 1 aya yakın kullandık gecti çok şükür. Gazdan mı yapıyordu yoksa bebeklerin genel halimi bilemıorm
Mkelebek petek-badee yok ya karnina cekmiyoo dikkat ediyorum bende gazmi diye ama yok yanii. Gunduzleri eller agizda ayaklari havadaa bayiliyo. Hatta ayaklariyla oyuncagini arasina alip donduruyoo😂
Busrammesut Mkelebek 4 ay 23 günlük bebeğim bizimkide aynı şekilde elleri ağzında ayakları da hep havada ben indiremeye çalışıyorum inatlasiyo 😂😂