Saadetbelcim Arkadaslar kizim oksurmuyor sadece hurilti ve balgami vardi 2 hafta once oldu bu ilik dustan sonra balgamini atti rahatladi ve uyudu saatlerce hemde. Bugunde yuzune nemlendirici lisyon sürmüştüm yuzu cok kuru diye bi baktim balgami atti ve simdide rahat rahat uyuyir kizim. Acaba gunduz uyumamasinin sebebi bu mu? Usutme belirtileri yok kziimdq yalnizca balgam var oyuzden hastneye gerek duymadim asisi var yarin oyle göstericem doktora. Tecrubeli annelerimiz bu konu hakkinda bilgi verebilir mi?
Ntugba Saadetbelcim benim bebegimde de var hırıltı doktor gittik bronsolit dedi canım antibiyotik başladı doktora göster istersen bizimde 1 gün var 1 gün yok ama gece çok fazla oluyor
Saadetbelcim Saadetbelcim neden ilgi cekmedi acaba merak ettim ??? Kaynana postumu acmaliydim cevap alabilmek icin
Elf_asel Saadetbelcim ya kaynana yada. Eşinle olan ilşkini yazarsan cevap verirler canım 👍🏼 doğru tespit
Saadetbelcim Ntugba bizim gece bir sikintimiz yok bide ayrica dogustan beri hiriltisi var. Doktorlar muayene ettiginde anlıyor mu? Cunku cok doktir muayene etti ama bi sorun cikmadi olsaydi soylerlerdi sanirim
Ozlmelf Benım oglumda aynı şekildeydi hırıltılıydı gögsü hastaneye gittik yatırdı 3 gün artı devamında evde hava tedavısı ve antibiyotik verdi. Bebegimde 6 aylık olucak . Bence sizde bir gözükün doktora
Ntugba Saadetbelcim valla bizimde bayadır var hırıltı sürekli gittim ama hic bir problem yoktu birden çoğaldı. bazı çocuklarda gırtlak yapısı biraz yumuşak olduğu içinde hırıltı olabiliyormis
berat3347_ Benim oğlum da vardı doktora gittik bronşit dedi buhar verdi ama burun hiriltisi doğuştan var birkaç doktora gösterdim ne olur ne olmaz diye normal dediler 1 yaşına kadar sürebilirmis
Saadetbelcim berat3347_ doktorcmuayene ederekmi soyledi yoksa test ni yaoildi? Biz 3 4 defa kan ve idrar tahlili yaptirdik bisey olsaydi cikardi sanirim dimu
2melek1anne Benimde bebegimin 15 gündür burnu hirildiyodu sürekli cekiyorum hatya geçen hafta fazlalasti antibiyotik kullandik beş gün ama kesilmedi dün de öksürük basladi balgam çıkardı doktora götürdük ilaç vermedi burnunu açık tut beterlerse getir dedi 😣😣