Deletedmom421 Hanımlar bugün farkettim oğlum 7,5 aylık ve sırtında morluk var ve araştırdım mongol lekesi diyor varmı aranızda böyle olan zararı varmı valla cok üzüldüm😓
Mervegem Deletedmom421 hiç Bi zararı yok be nim oğlumun poposu komple mor bide ayak bileği mongol lekesi dedi doktor doğustan hiç Bi zararı yok sadece görüntü o kadar. Basta bende korkmuştum ama gerek mongol degil yani
Flora Deletedmom421 kardeşim ilk doğduğunda sol bacağı ve sırtı komple mongol lekesi vardı hatta doğduğunda annem o kadar korkmuş ki iyi mi neden böyle bir şey mi oldu diye kadın korkudan bayılmış. Neyse gel zaman git zaman 2 yaşına kadar geçti ama misafirlikte altını falan açarsa annem ya çocuk düştü mü ne oldu vs çok tepki gelirdi anlat anlatabilirsen sene 1998 . Şimdi gayet sağlıklı . Hiç bir zararı yok zamanla kayboluyor korkmayın gelen tepkileride karşılıksız bırakmayın.
1mom1baby Deletedmom421 zarari yok kızımın kalcasinda var doktor büyüdükçe gecer demisti 2.5 yaşında rengi biraz açıldı ama geçmedi tamamen geçecek gibi durmuyor
[silindi] Sırtından ziyade kalça başlangıcında benim oğlumda da var.. sırtında olması beni tedirgin ederdi açıkçası..
zeynepogretmen Deletedmom421 hiç bir zararı yok kızımın doğumundan beri poposunda var. İleride kalmaz diye duydum
Deletedmom421 Yigitalpsmomy aa dur bakiyim yarın bide ona bakayım canım şuan uyuyor onunda bir zararı varmı😒
Yigitalpsmomy Deletedmom421 doktor Mr istedi bizden ona göre karar verecekmis mr sonucunu bekliyoruz eger o delik omurilige bagliysa sıkıntıymis bagli degilse sorun olmazmis
egg Yigitalpsmomy merhabalar çok zaman geçmiş ama sonuç nedir benim de bebeğimin tüylenme şeklinde var ama kontrole götürdüğümde göstercem doktora göstermedim daha