Fatmallper1 Ay durmuyorsan çocuk yapmışım😂 erkek bebeğim hiç mi durmaz yere koyarım ağlar kucağa alsam meme ister ayakta gezdirmeye kalksam yok kafayı yicem sizler nasıl oyalıyorsunuz
Ikrazumra19 Fatmallper1 benim kiz 5 aylik 3 aylik donmeye basladi o zamandan beri o yuz ustu donuyor agliyor ben geri donduruyprum Allahtan 4.ayda oturmaya basladokta artik oturma minderinde filan oturunca cok mutlu oluyor
yagmurdogru03 Fatmallper1 4 ay 20 gün bayılmak üzereyim hep oyun hep kucak destekli oturtabilirsiniz. Kaç kilo bebeğiniz beslenmesi ne ile oluyor
Fatmallper1 Ikrazumra19 AA oturtulabiliyor mu canım 4. Ayda yengem bana sakın oturtma dedi gözümü çok korkuttu da
Ikrazumra19 Fatmallper1 yok kiz destekli koltuk kosesinde veya kucainda oturt oyle oyle aliscak ilk kizimida oyle 4.ayda oturttum 6.ayda filan desteksiz oturuyordu doktoe tavsiyesi ile oturtttum tabi takipli 2 doktorumuz var
Fatmallper1 yagmurdogru03 6.4 kilo hem emiyor hem de formül mama doyumsuz çok 125 cc mama dahi içse üstüne beni de emse yok yine istiyor