Pedagogbiranne 1 buçuk aylık bebeğimin burnu tıkalı serum fizyolojik damla otri bebe ılık duş bunları denedim geçmiyor önerisi olan var mı lütfen 😭😭😭😭😭
Buse-4408 Pedagogbiranne benim de kızımın burnu tikaliydi önemsemedik kendi yollarimizla açmayı denemiştik sonunda artık ememeye başlamıştı doktora gittik bronşiolit olduğunu öğrendik küveze yatırmışlardi yine de ciddiye alın gidin bence
Nnefes Pedagogbiranne bende tıkanık sanıyordum günde 2-3 defa serum fizyolojik yapıyordum eşim çok abartıyorsun sakin ol biraz deyince kendime geldim çok dinlemişim bebeğimi birde garip sesler çıkarıyordu bende tıkalı sanıyordum ama ben sakinlesince her şey normale döndü
Nnefes Pedagogbiranne buhar makinesi de kullandım geceleri onuda tavsiye ederim artık hangisi fayda etti bilemiyorum benim bebeğimde 3 aylık
Ada_Deniz Pedagogbiranne bize bir burun spreyi verdi bayağı iyi geldi ama bilemedm doktorunuza sorsanz verir belkide bağımlılık yapmıor doğal birşy
Pedagogbiranne Öksürük ateş hapşırık noğaz ağrısı vs yok doktora gidip gitmemek konusunda kararsızım, bebek hemşiresi sadece tıkanıklıksa bu dönemde gelmeseniz daha iyi dedi
HevalDikmen Buhar makinası benim en büyük kurtarıcım oldu önceden günde 7 8 sefer çekerdim ama şimdi 2 sefer bebeğim 2 ay 10 günlük
Pedagogbiranne HevalDikmen açıyor mu bebeğin burnunu😢 hemen deneyeyim doktora gitmiş miydinşz peki yoksa kendiliğinden mi geçti
HevalDikmen Pedagogbiranne doktora gitmedik odanın nem oranını ayarlamak için çalıştırdık uzun süre calistirmazsam gene aynı tıkanıklığı yaşıyor saglik ocağına sorduğumda yeni doğan bebeklerde normal dedi bende en sonunda buhar makinasında buldum çözümü