Ek-istanbul Deletedmom382 ben çok gördüm diğer damlalara o kadar para vermeyi eczacımız gereksiz buldu bunu bi deneyin dedi her kullanımdan yarım saat bir saat sonra yada en gec 2 saat sonra gaz çıkarıyor rahatlıyor 2.5 aydır kullanıyoruz
Ek-istanbul Deletedmom382 ama her bebekte farklı tabi fiyatı uygun 11lira o yüzden kullanmaya değer eğer işe yaramazsa arkadasım nurse harveys şurup kullanıyor pamukçuk olmasınıda engelliyo o yüzden işe yaramasaydı onu kullanacaktım
Emine_1245 Canım biz kullanmıştık lakin hiç fayda görmedik. Sab simplex diye gaz ilacından fayda bulmuştuk. Imkanin varsa tavsiye ederim
Deletedmom382 Ek-istanbul ya bide bebeğim kalasını yapamıyor kabız değil yapınca ishal gibi oluyor ama yaparken zorlanıyor ona ne yapıyorsunuz
Ek-istanbul Deletedmom382 biZimde oluyor bazen üşüyüp üşümediğine dikkat edin banyo yapınca o gün kalın giydirin. Bizim o yüzden oluyor bunu farkettim
Deletedmom5284 Deletedmom382 bir işe yaramıyor annemde söyledi alma diye ama deniyim diye almıştım. sab simplex öneririm
fnur2801 Deletedmom382 ben de kullanmıştım bebeğime faydasını gördük. gaz damlaları da bebekten bebeğe değişebiliyomuş deneyerek bulmanız lazım doktorumuz öyle demişti. birine iyi gelen başkasına fayda etmeyebiliyomuş
Misssimsek Deletedmom382 bende kullandım ama fayda görmedim. Biogaio kullanıyorum gaz sorunumuz kalmadi