Melikecbn 40 gün dolmadan tırnak kesen var mı kesilmez diyorlar ama kendini çok yırtıyo eldiven çorap takıyorum çıkarıyor
Deletedmom348 Melikecbn Kes kardeşim bişey olmaz. Yok öyle bişey. Pamuk ellere bile batıl inanç uyduruyorlar ya
delibirhatun Melikecbn kesilir bence bizimki çıkmamıştı fazla kırılmıştı kendiliğinden hep 2.ayına kadar kesecek tırnak yoktu ama tırnağı varsa kesilir
ppzeynep Melikecbn 5 günlükken kestim ve hiç eldiven kullanmadım. Küçücükken ellerini tanımasını ve daha güzel kullanmasını sağlıyor.
Mircet Melikecbn kız 40 gün nasıl kesmeden durdun ben iki günde bir kesiyorum ona rağmen çiziyor her yerini beni babasını
Melikecbn Mircet kesilmez dediler çoçugun tırnagı kıyafetleri dışarı asılmaz diyorlar ne bileyim psikolojımı bozdular bu lohusa halimle.
Gulsahhhh ppzeynep bizimki de soğuktu doktora sordum çok normal üşümez ama dedi benek üşürse enseden ve karnından üşürmüş ellerini sen avucuna al 5 dk da ısınır
Gulsahhhh Kes gitsin ya bende kestim çocuğumun suratı harita gibi olmuştu çizmekten elleri gelişmesi açısından kesilmesi gerekiyor zaten eldiven engelliyor maalesef gelişimini o yüzden sadece batıl inanc