kutsalmavi Merhaba rotavirüs aşısını ilk ne zaman yaptırdınız ?Özel hastanede mi yaptırdınız yoksa aşıyı eczahneden alıp sağlık ocağında mı vurdurdunuz ? Tecrubeli anneler yardım pls
Mltmdfn kutsalmavi 2/4/6. Aylarda yapılıyor . Özel hastanede muayenemiz vardı orda gitmişken yaptırdık en uygunda orasıydı 200/300 civarı 170 e yaptırdım. Ağızdan yapılıyor tüp şeklinde aslında kendın bile yapabilirsin ama doktorun yapmasında fayda var
Mervemerveesk kutsalmavi özel hastaneye gerek yok sanıyorum ki, ben akşamdan eczaneden alıp sabah sağlık ocağında yaptırmıştım ve 2 ve 4. aylarda
Bitikmomi kutsalmavi rota aşısının 2 farklı markası var biri 3 doz 2/4/6 biri 2 doz 3/ 5 aylarda yapılıyor. Biz 2 dozluk olandan yaptırdık eczaneden alıp sağlık ocağındaki ebemize yaptırdık ağızdan veriliyor kolay bir aşı.
Nisam3553 Mltmdfn Hangi hastane biz de özele gidiyoruz ama aşıların hepsi sağlık ocağında yapılıyor. O fiyata hiç rota virüs aşısı bulamadım ?
Marinedeniz Burcuyucesoy iki doz arasi tam 60 gun mu olmasi gerekiyor acaba yoksa 60 gunden az olsa da olur mu ? Bitikmomi
Merve789 Bitikmomi rotarix yaziyo 3.ayda yaptirdim ben ve iki veya uc doz olup olmadigini nasil anlicam
MirzaBoranArslan kutsalmavi ben 2. Ve 4. Ayda yaptırdım. Sağlıkocağındaki hemşirenin eğer işinde iyi olduğunu düşünüyorsan doktorda yaptırmana gerek yok. (Aşıyı yutması önemli) ben sağlıkocağında yaptırdım.
Meriwa kutsalmavi eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırıcam canm 2 doz olarak 3 ve 5 aylarda yaptrcam ebemiz o aylar aşısı olmadığı için o zaman yapalım dedi
Anaogul kutsalmavi 3 aylıkken muayenemiz vardı özel hastaneye gidiyoruz bu arada doktorumuz yapalım dedi yaptırdık
Merve-eee Doktorumuza sorduk 2 ve 4. Ay ya da 3 ve 5. Ay seklinde yaptirabilirsiniz dedi. Ben 3.ay asisinda ebeye de soracagim 3 ve 5.ay olsa diye dusunuyorum.
Burcuyucesoy Oglum 3 aylık geçen hafta evde kendimiz yaptık. Zaten enjekte edilmiyor ağızdan veriliyor doktorumuz kendiniz yapabilirsiniz dedi ona güvenerek yaptık herhangi bir sorun da yaşamadık çok şükür
Bitikmomi Marinedeniz bize ebemiz tam günü gününe hesaplayıp vermişti ikinci dozu pazara denk gelmişti 1 gün geç yaptırdık ama erken yapılmasında bi sorun olur mu bilemiyorum hiç
Marinedeniz Bitikmomi saol canim acaba en az 60 gun mu haftaya sehir disinda olcagmiz icin yarindan yaptirsak ddk ama
Bitikmomi Marinedeniz gittiğiniz yerde sağlık ocağında yaptırabilirsiniz aslında Tabi imkanınız olacaksa bizde şehir dışındaydık çünkü kolay bi işlem olduğu için rica ettik yapmıştı ebe
Mltmdfn Merve789 canım2/4/6 aylarda yapılıyor genelde en onemlisi 6. Aymış 6 . Ay sağlık ocagı aşılarıyla aynı gun olması lazım dedi doktorumuz kesinlikle
Mltmdfn Nisam3553 ankara özel deva tıp merkezi evet cok arastırdım heryerde cok pahalı burda 170 tl ye yaptırıyoruz 2. Dozu yaptırdık canım ankaradaysan öneririm doktorumuzda cok tatlı