Gurbettebianne [bilinmeyen] canım Afyon a gittik kardeşim mezuniyeti oldu ardından nişanı felan felan acele oldu 🤷♀️😍
Dk16 incim55 biz sadaka için kestik ama traş makinesiyle KazıtmA değil Çocuk çok rahatladı özellikle ensesi 7 günlükken yaptık tavsiye ederim
incim55 Dk16 tabiki bende kazıyamam yaparsamda makine ile uzaktan kısaltırım ama saçlı çok tatlı yazanlarda çok geç uzuyor demiş doğduğundan beri baya uzun saçlaro var ve daha gürdü kafası büyüdükçe deriside genişleyip açılmalar oldu tabi
HilalCKDeniz incim55 canım bizim ailede en son bebek yeğenimdi onun saçlarını kazıttı eniştem. Şimdi saçları baya gür( 19 yaşında) ailenin diğer çocuklarına yapmamışlardı ve bizim ailede gür saçlı hiç yok birtek o yeğenim bende düşünüyorum kazıtmayı ☺️
Papatya53 incim55 ben 1 aylık falandı makine ike kendim kazıdım 💪🏿👏🏻👏🏻😌 6 aylık oldu hala dazlak diyebiliriz 🐣🐣🐣🐣 çok belirgin değil saçları 🥰
Zmrasevgi incim55 ay yaoamayin o yumusacik saçlar gidiyor sanki büyük adamin saci gbi diken diken oluyor
Mineoksuzz incim55 annem benim saçımı kazıtmış yani kendimi bildim bileli saçım seyrek 🤣 ben kazıtmıycam çok diretiyorlar yok kazıtalım bilmem ne asla diyorum 😌
Emir29 Ozgecan3 önce makasla kısaltıp sonra makinaya vurucaz canını yakmica ya zaten ufak ya anlamaz büyük olunca daha zor durmaz ağlar vs :)
Emir29 incim55 orası öyle tabiki ya ama çok dökülüyor ben birazda o yüzden istiyorum hem yaza kadar uzar şu an evde zaten daha iyi olur diye düşündüm