Ask_kokulu_yavrum Bebeğim Çok huzursuz salya akıtıyor eli ağzında durmadan dişleri toplamış beyaz yerleri belli canı acıyor galiba Bu dönemde karanfil yağı sürmeyi önerdiler aranızda süren faydasını gören var mı?
Dn123 Ask_kokulu_yavrum yakiyor o yağ. Dikkat et önce kendine sur evet uyuşturuyor ama yakıyor ben hazırladım ama sürmemiştim mesela
Vinividiviciii Ask_kokulu_yavrum Ben kendime kullanmıştım bildiğin uyuşturuyor bebeğe nasıl olur bilemedim Ali Fuat Serperin sayfasında bir tarif vardı ona bakın isterseniz 🥰
Zeynephatice Ask_kokulu_yavrum ben sürdüm rahatlatıyordu bebeğimi.2 3 tane karanfil tomurcuğunu dövüp 1 y kaşığı zeytinyağında 3 saat bekletip süzdüm akşamları yatmadan diş yerlerine sürüyorum 7 aylık şuan 2 dişimiz çıktı
Ask_kokulu_yavrum Dn123 2 yemek kaşığı zeytinyağına bir damla karanfil yağı bu şekilde olacakmış siz bu şekilde mi yaptınız?
Dn123 Ask_kokulu_yavrum evet bende öyle yaptım bir gece dolapta dinlendirdim. Iyiki önce kendi ağzına surmusum. Ayrıca etkiside 20 dakika falan sürüyor sürekli sirmen lazım. Ama kullanma bence yakiyor . Onun yerine yeşil soganin sapını deneyebilirsin o da uyuşturuyor.