tubbaaa Babyy88 14 aylığız hala yürümüyor 1 yaşından beri sıralıyor duvar koltuk hepsini ama elini bırakmaya cesareti yok canı sağolsun vardır vakti ☺️
Asel_mina Babyy88 10 aylıkken 3-4adım atıyor su şuan 11 aylık çok rahat yürümüyor ama baya güzel yürümeye başladı kızım 🧿
espalp Babyy88 11 aylık olmadan birkaç gün önce yürüdü. Hiçbir şey yapmadım. 2 ay sıraladı, ayakta durdu, sadece bir adım attı sonra saldı kendini. Koltuk altından tutup yürütmeye çalışmadım hiç. Çünkü olması gereken zamanda kendisi yapacaktı nasıl olsa
Pinardgn-22 Babyy88 yaşından önce afimliyor sıralıyor elinden tutunca yürüyordu yasini bı iki gün geçince yürüdü kendi
Balkizlarim Babyy88 8.5aylikken tutunarak yürümeye başladı şuan 9ay9gunluguz tutunmadan yapmaya calisiyo ama dusuyo sinir oluyo 😉
Dilekb Mom44 Aynen biz de öyle.. şimdi koşacak nerdeyse.. koltuklara bile çıkıyoruz 2 gündür.. ne zaman yuruyecek derken.. 🙈 yandım valla. 😂
Mom44 Dilekb neredeyse 19 aylık koltuktan atlama çalışmalarına geçtik bizde cesaretini toplamaya çalışıyo 🤣koltuğa çıktığında çok sevinmiştim bende artık inmeyi öğrenecek sonrası rahat 👍🤟
Fatmaenes yusufemine iştahlı bir çocuktu çon etki etmedi ama şuan azaldı kilo alımı iştahı azaldı 14 aylığız dişlerden sanırım sadece emmek istiyor
Dgndrmz Babyy88 11 ay 20 günlükken yürüdü 😍 elinden tutarak yürütüyorduk devamlı çokta seviyordu birden yürüdü koltuktan tutunup kalkıyodu orda duruyodu inip emekliyodu sonra birden bire yürüdü bikaç adım attı
Aayyssnnrr 9 aylık yürüdü 6 aylıkken yürütece koydum sürekli gezdi onda tabi ilk zamanlar uzun süre tutmadım ilerleyen zamanlarda uzun süreli kaldı 8 aylıkken yürütecin dışından destek alarak gitmeye başlamıştı ilerletiyodu erken yürümesinin ondan olduğunu düşünüyorum şuan 16.5 aylık ama her çocuk aynı değildir.
angelfish Aayyssnnrr yuruteçte gec yurur derler halbukı. Oglum 10 aylık tutunarak yuruyor yurutece koy gezsın dıyorlar ama gec yuru dıye koymuyordum bende 😊
yanlizanne Babyy88 10 bucuk aylıkken yürüdü kızım ..biz elimize dikkat cekecegi bişey alıp karşısına geçiyorduk (balon gibi) öyle öyle yürümüştü canım ..
Mom8 Babyy88 13 aylıkken yürüdü. 9 aylıkken sıralamaya başladı. Profil resmimdeki 3 tekerli yürüme arkadaşını çok kullandık çok işe yarıyor
Aayyssnnrr angelfish evet diyolar ama bence herkes için geçerli değil dediğim gibi oğlum 9 aylık yurudu geciktirmedi yürüteç bizim daha çok işimize yaramış oldu 😀