Busraf44 Minnos_baby En iyi mama şu desem bu desem emin ol bir faydası olmaz canım çünkü kimisine göre Hipp çok iyidir ama çoğu bebekte organik olduğu için kabızlığa sebep oluyor. Aptamil iyi derim kimi bebekte aşırı gaz yapıyor kimi bebekte hiç yapmıyor (mesela benim bebeğime yapmadı) sen deneyerek anlayabilirsin ancak çünkü her bebek farklıdır😊
havos Minnos_baby anne sütüne en yakın mama hipp combiotic ama Bebişin için en iyisini kendisi seçecek annesi🤗 hipp kullanıp çok memnun olanda var ama bize gaz yaptı sma kullanıp hiç memnun olmayan var ama biz çok memnunuz😇
Heide havos sma ya anne sütüne en yakın diyolar aptamilede sizde şimdi hip diyosunuz avolvia diyende var herekese göre farklı mi bu 🤷♀️
Meryaku Minnos_baby ben hipp kullandım küstü aptamil ve bebelac kabız yaptım SMA comfott kullanıyoruz
Mervegrmc Hipp cambiotic kullanıyoruz. Kilo alımı gayet iyi ve kakasını günde en az 2 kere bazen 3 kere bile yaptığı oluyor. Gayet memnunuz tavsiye ederim.
Mervegrmc Ama alırken cambiotic olanını almaya özen gösterin eger kullanırsanız. Normal hipp olan kabız yapmıştı bizde aradaki fiyat farkı da bundan sanırım 😑
ephy Bir benim bebeğim hipp combiotic sevmedi galiba ya içmiyor çıkarıyor sonrasında ağlıyor 🙁 anneler varmı benşm bebişim gibi olan anne? Koca kutu elimde kaldı 2 kere kullandım sadece…
Mervegrmc ephy bebeğiniz çok kusuyorsa bebelac thickener kıvam arttırıcı kullanın doktorunuza danışıp. Bizim bebeğimizde yediğinin çoğunu çıkardığı için kilo alamıyordu doktorumuzum tavsiyesiyle mamaya katmaya basladık kusma bitti.
Berilismom Minnos_baby bana en iyi golden goat gelmişti mama kullanmıyoruz şuan ama 2 ayda 6 mama markası denedik kolikti biraz
Mervegrmc Heide aslında bütün mamalar iyi sadece hipp organik bir sekilde üretildiği için anne sütüne çok yakındır. Ama mineral ve vitaminlerin hepsi tüm mamalarda var ama organik olarak inek sütüyle üretilen tek mama sadece hipp
Tugba81irem Hipokrat çok iyi bir mama ama biDe kabız yaptı sma da kabız yaptı bebelac gold nutricar da kabız yaptı bebelac gold nutriconfor olanı çok zor bulunuyor ama çok memnunuz kilo alımı iyi kabızlık yapmadi 4 saat tokluk duruyor 2 aylığız
Byzthan Mervegrmc merhaba anne bizde bugün aldık bebelac thick nasıl kullanıyosunuz bugün mamasına kattım 1 ölcek sma mama kullabıyoruz günde kaç defa koymam lazım mamasına
OzgMry Biz doktor tavsiyesiyle hipp kullanmıştık ama bebeğimin kilo alımını durdurdu kusmasi artti hic yaramadı. Uzun suredir Sma kullanıyoruz ve cok memnunum. Bebek kendi mamasını kendi seçiyor bence. Çünkü her bebekte mama etkisi değişiyor
minikailemmm Minnos_baby tüm mamaları denemiş biri olarak bunu takip edip sizin karar vermeniz gerek bazen bebege gaz ve kabızlık yapıyor mama değiştiriyorsunuz digeri kilo aldırmıyor değiştiriyorsunuz yani kısaca biraz deneme yanılma yoluyla buluyor mamalar biz aptamip hip bebelac gold sma kullandık ama en son normal bebelac ta karar verdik
Minnos_baby minikailemmm değişik mama olunca alıyorlarmış ilk basta hangisi alırsan ona alışıyorlar dediler