Berat0409 45 gunluk bebegim var emerken bile agliyor itiyor beni zar zor agzina veriyorjm gogsunu hep kucagimda kucagimdan inince inletiyor evi guzel emziremiyorum bile aglamasindan acil cvp verin ne yapmam lazim
Perissmom Berat0409 gaz sorunu sanırım, pilates topunda zıplayarak emzirmeyi veya ayakta gezerek emzirmeyi deneyebilirsiniz. Kundak, gaz masajı, doktor gaz damlası önerebilir ona danışın
Dkk Berat0409 kullandığınız d vitamininin içeriğini kontrol edin . Probiyotik içeren bizde aynı sorunları yaratmıştı aynı dönemler de.birfd bağırsak düzenleyici kullanıyordum aynı şekilde
Turkoglu Berat0409 ben ayağa kalkıyorum evi gezerek emziriorum hareketde etmiş oluyorum ya uykuya geçişini hızlandırıp sakinleştirio çok huzursuz olursa öyle yapıyorum dediğiniz gibi itiyorsa fln yada ikide bi memeyi çıkarıosa ağzından fln. Bide gem emdiiiirrrr hem gezdirrr die eğlenceli şekilde şarkı gibi sölüorum sesimde rahatlatıo Bide büyük ihtimalle gaz sancısı çekio yawrucak
kar_kristali Berat0409 gaz sancısı çekiyor canım oğlumda kolik bebek ti ayakta sallayarak emziriyordum zorlu bir süreç geçmiş olsun
EsraD Valla bnm bebegimde öyle 2 aylık kolik bebek ne yaptıysak olmuyo ama Bi ara bnde şu işe yaramıştı yaylı yatak yada koltugn ucuna oturup hafif hafif zıplayarak emzirmiştşm sakinleşmişti Bi dönem tabi artık bnde işe yaramıyor
TinkyWinky Berat0409 sütün tazyikli mi emzirmeden önce elinle bir sıkıp bak bakalım fışkırma tarzında gelince benim oğlumda aynısını yapıyor .İlk fışkırma geçene kadar elle sağıp daha sonra memeyi veriyorum.Tazyikli süt meme reddine neden olabiliyor .