Butterfly Kızımın alt damağında beyaz nokta çıktı sivilce gibi, acaba dişmi? bu arada 6 ay 27 günlük .
Butterfly 2lokummannesiii ağzını açtırmıyorki çekeyim, az önce babaannesi ağzını açmaya çalıştı nuh dedi peygamber dedi açmadı .
2lokummannesiii Butterfly benim oğlum da öyle vallahi. Asla ağzını açmaz. Çay kaşığı ile vurduğunda tık sesi gelir ordan anlarsın.
havos Butterfly ellerinizi güzelce temizleyip hem diş etlerine masaj yapabilirsiniz hemde kontrol edebilirsiniz
ZyNpYigit Butterfly Ayyy neyine sewindniz huyszluk basliycak red wtme basliyck altlrda olmuo getci fazlda ates ishl ypmz ins 🙏🏼
Butterfly ZyNpYigit olsun, 6 ayına kadr durdum şimdide dişimi sıkıp dayanıcam . Sonunda büyüyecek hep bu aylarda kalmıyacak ki 🥰.
Deletedmom348 Butterfly Kızımın da sanırım bugün diş sorunu var. Ateş kontrol ediyorum sürekli. Beyazlaşmış ve kabarmış alt kısım. Ama kaç güne çıkar bilemedim
Butterfly Deletedmom348 bizde ateş yok , internettde batım bu noktadan 10 gün sonra diş çıkıyormuş 🙄 ne kadar doğru bilemiyorum