Deletedmom414 Kakası su gibi yeşil bi aydır. İyi bi dr öneriniz var mı? İlgilenecek dinleyecek başından savmayacak bi dr🙄
Mircet Deletedmom414 hayat hastanesi erol comart çok memnunuz verdikleri ilaçlar olsun kesinlikle tam tedavi uyguluyor en ufak şeyi bile saatlerce açıklar saat kaç olursa olsun cevap verir sakin sevecen biridir aynı zamanda
Nehirbadeninannesi Deletedmom414 yildirim doruk hastanesi dr yesim keskin cnm kesinlikle tavsiye ederim cok ilgili bi doktor her zamanda tlfnlada sorularinizi yanitliyor sagolsun ilgili alakalidir biz memnunuz doktorumuzdan
Seraysarp Hayat hastanesi erol comarta gidiyorum ben memnunum canım ama 1 aydır neden doktora götürmediniz onu merak ettim?
Deletedmom414 Seraysarp gittim dr a tabikide tedavi oldu ama yine aynı.özeldeki dr Alaacele bi adam konuşurken koştıruyoruz sanki başından savar gibi memnun kalmadım. Devlete gittim dün oda dinlemedi bile
Deletedmom414 Seraysarp ishali yok normal kakasını su gibi yeşil yapıyor. Enfeksiyon tedavisi olduk yine aynı.
perikiziannesi Bize medicana Bünyamin beyi önerdiler çok konuşkan iyice dinleyen Bi doktor muş biz de haftaya gidicez daha ama öneren çok oldu
perikiziannesi Deletedmom414 kendi kadın doğumcum da onu önerdi bende biraz pirpiriklenirim doktor konusunda çünkü. Bide her an ulaşmak istiyorum biraz daha çok üzerinde durarak muayene etsin istiyorum fln dedm tam istediğin gibi dedi bakalm inşallah
Deletedmom414 perikiziannesi evet bende baktımda baya övmüşler cidden. Randevu bulmak zormuş bi hafta burdayız bulabilirsem randevu gideyim
AybarsMomy Deletedmom414 bende ilk doktordan memnun kalmayınca banada Bünyamin beyi önerdiler geçen ay gittik memnun kaldım ben. İlgili konuşkan bi doktor sormadan söylüyor herşeyi uzun uzun muyane ediyor anlatıyor. 190 TL muyane ücreti. Devam edicez ctesi rutin kontrolümüz var