Mrvee00 Kızlar bebeğim 1 aylık yalancı memeye alıştırmak istiyorum ama tutmuyor hiçbir şekilde napabilirim uykusu çok hafif belki onu tutarsa rahatlarım biraz
Bilge Mrvee00 bebeğim doğduğu günden beri tutmuyordu hemen her marka emzik denedim ve anladım ki bunun markayla alakası yokmuş. Kendi istediğinde tutuyormuş. Şuan 6 aylık ve 2 haftadır uyurken emzik tutuyor. Ara sıra deneyin ama çok da zorlamayın derim.
Srpp Mrvee00 bnde doğduktan 1hafta sonra emzik verdim tuttu. Philips avent ultra soft kullanıyoruz. Bende sadece uykuya geçişlerde kullanıyorum ama uykuda ağzından düştüğü an ağlamaya başlıyo açıyo gözünü😖 Ama gece uykusuna geçince sıkıntı yok.
Busrakhrmn Mrvee00 doğar doğmaz verdik gene almadı her çeşidini denedik olmadı artık pes ettim daha almaz dedim dün tam 5 aylik oldu ve aklıma geldi öylesine verdim tuttu ara ara sıkmadan deneyin tam uykuya dolacağı zaman zaten şimdide sedece uyurken tutuyor
Mrvee00 Bilge Uyurken 2 dakika tutuyor emiyor sonra fırlatıyor çok zorlayıncada ağlıyor zaten 🤣 tutturmak ne mümkün
Mrvee00 Srpp Bende philips avent soothie almayı düşünüyorum diğerlerine göre biraz daha hafif yumuşakmış belki onu tutar diye düşünüyorum ama 🙄
Elaninannesi Benimde 3 aylık emzık nuk kaucuk uclu verıyorum bı tutuyo bı tutmuyo ama zorlamayın yınede hergun uyarıcı verın ıkı gun almazsa unutuyormus
Srpp Mrvee00 o model daha ağır diye biliyorum ablam kullanmıştı o modeli tutamıyo ağır geliyo demişti.
Bilge Bisaniye valla ben de şaşırdım😂 çeyiz niyetine saklayacaktım emzikleri 😂😂 avent ultra air emziği emiyor ama sadece uyurken. Benim de arzu ettiğim buydu 😁
Safiyee Mrvee00 çıkartmaması için elinle destek ver bidee emzok ustune pıt pıt vur bn öyle yaptim alisti hemen degl ama biraz zaman aldi ama smdi yalanci memeyi tutuyor