Minikannesi00 Kızlar bebeğimin cildi çok kuru ,nemlendrici almak istyorum ama hangisi iyi bi fikrim yok . Sizler hangisni kullanıyosunuz ?
prenses3509 Minikannesi00 bıoderma atoderm kullanıyorum hem nemdendirme özelliği yüksek hemde içeriği doğal bır krem
prenses3509 Minikannesi00 evet cnm hemen hemen tüm eczanelerde satılıyor en son 130 civarıydı ama zam gelmıs olabilir baya büyük boyutu 1 seneden fazla gidiyor benım kendı cıldımde cok kuru uzun zmandır kendım ıcınde kullanıyorm
Minikannesi00 prenses3509 küçüğü var mı canım ,sendeki kaç ml. Ben denemek için minik boy alayım varsa
Minikannesi00 prenses3509 canım bi bakarmısn trendyolda 200 ml. 45 lira . Doğru kremmi acaba ya bioderma atoderm yazdım şu mu https://hizliresim.com/q1MoIw
Leyla1161 Bence de kesinlikle mustela stelatopia kızımın yüzü isilikten görünmüyordu ve aşırı derece de çok kuruydu 7.günde tamamen geçirdi
Minikannesi00 Leyla1161 benm bebeğimnde yüzük kıpkırmızı ve kuru ,kulağının arkası kızarıyo flaan. Doktor kortizonlu krem verdi geçirdi ama 2 fün sonra geri geldi llekeler. Bu krem işe yararmı acaba canm ya herşeyi deniyorum
Ecemkyrck La roche posay lıpıkar serisi harika bizimde egzamalarımız var tum vucuda yayılıyor cok iyi geldi doğumdan ıtıbarende kullanılabılıyor.cildiye doktoru onerdi
prenses3509 Minikannesi00 ama sen yınede alabiliyorsan eczaneden al çünkü bazı sitelerde sahtesi satılabilıyor
Minikannesi00 prenses3509 canım trendyoldan aldım az önce . 20 bin yorum var hepsi iyi ,sahte olacağını sanmam. Bide eczaneler pahalı satıyor