SSEYb-42 Merhaba sevgili anneler başlıktan da anlaşılacağı gibi bu damlayı kullanan var mı?Doktor mutlaka kullanın bağırsak ve mide fonksiyonu gelişsin dedi ama ondan sonra kızım iki güne bir büyüğünü yapıyor acaba damla bağırsaklarda tembellik yapmış olabilir mi? Sadece anne sütü alıyor bu arada
Sevgi0220 SSEYb-42 kesinlikle kullanın ben ilk doğumdan itibaren 3 ay boyunca kullandım müthiş rahat bi damla bebekte gaz problemi falan kalmadı şimdi bebegim 6 aylık 3 ay önce bıraktım ama çok şükür hiç gaz.problemi olmadı tek.kotu yani küçücük bi şişe ve 78 tl :)) bide damlatirken şişe ağzından zor akıyo sinir ediyo
Burcu35 SSEYb-42 2 ay kadar oğlumda kullanmıştık yeşil kaka vardı doktor bağırsak düzenleyici olarak vermişti çokta işe yaramıştı gazıda kesmişti akşam 9 gibi veriyordum geceyi rahat geçirsin diye
Anne06_ SSEYb-42 14 gunlukten beri veriyorum ama hergun aynı saatte vermen lazım aksam uykusundan önce 6 damla cok faydasını gördüm
Asklepios SSEYb-42 ben kullandım hemde 2 ay boyunca. Çok gazı vardı ağlıyordu ıkınıyordu. İki günde bir yapıyordu kakasını onla da. Ama mama gidiyoruz biz ondan da olabilir. 4.ayın başında bize kendisi bıraktırdı bebişimiz. Sanırım bağırsak gelişiminin tamamlanmasına az kaldı. Damlayı alınca gaz sancısı tutuyordu bizde bıraktık. Ama zamanında çok iyi gelmişti bize
Elffnrr Bağırsak ve midesinde biseymi gorduki doktor verdi. İlk defa sizden duyuyorum doktorun böle bı ilaç verdiğini. Anne sütü içiyorsa en iyi kaynak sizsiniz zaten ne gerek varki
SSEYb-42 Elffnrr yok hiçbir tahlil yapılmadan verdi sezeryan ile olan doğumlarda mutlaka verilmesi gerek dedi çünkü normal doğumda kanaldan gecerken bakterileri (yararlı) alıyormuş ama sezeryanda böyle bir şey olmadığı için düzensizlik meydana gelirmiş o yüzden verdi.Ayrica gaz problemi yaşamasın diye
dertlikerkenez Elffnrr doktorlar yeni doğan bebeklerin neredeyse hepsine ilk 3 ay kullanmasını öneriyor. Bagırsak düzenleyici, içerisinde probiyotik bulunan bir damla. Yoğurt ya da kefirin ek gıda öncesi versiyonu gibi düşünebilirsiniz.
Mermeral Probiyotik içeriyor, bağırsak düzenleyici. Düzenli kullanın, 1 ay içerisinde düzene giriyor.
defnemilamm 4 aylik olduk 1. aydan beri kullaniyoruz doktorumuz icerigi en temiz bagirsak duzenleyici dedi. her gece 12 de veriyoruz . ayni saatte vermek onemli .
SSEYb-42 defnemilamm saat konusunda bir şey dememisti doktorum ama aynı dilimlerde vermeye özen gösteriyorum bende
fnsscknn defnemilamm acaba 1 aylık mı ömrü var bir şişenin çünkü 1 ay bitti şişenin yarısı daha duruyor doktorda bilgi vermedi bilginşz varsa çok mutlu olurum
SSEYb-42 Sevgi0220 evet ya zor akıyor ben çay kasigina damlatıp veriyorum en azından çocuk sıkılmıyor:) evet gazda da çok etkili ama işte dışkılama düzeni değişince acaba damladan mi diye düşündüm.Tesekkur ederim cevabınız için 🤗
fnsscknn Sevgi0220 acaba 1 aylık mı ömrü var bir şişenin çünkü 1 ay bitti şişenin yarısı daha duruyor doktorda bilgi vermedi bilginşz varsa çok mutlu olurum
kahvekokusuu Sevgi0220 yaa bende tam aksine cabuk akmasindan sikayetciyim🙈 zaten küçücük şişe pahali doktor gunde 5 damla dedi ama öyle cabuk damliyo ki her seferinde 6 damla gidiyo
ElifAda2508 Merhabalar ben de iki gündür kullanıyorum bebeğim 37 günlük bakalım inşallah etkisini görürüz. Çünkü sürekli ıkınma halinde. Bize doktor söylemedi. Arkadaşım bebeğine kullanıyordu memnun du bizde aldık. Tabi birde araştırdım. Faydası olur diye umuyorum 🙏🏻
SSEYb-42 ElifAda2508 bizimkide 40 günlük aynen ıkınma oluyordu fakat kabız değildi o yüzden gittim.ilkbir hafta birşey yoktu normal yapıyordu sanırım sonraları etkisini gösteriyor iki güne bir yapmaya başladı ama dün gece bu postu açtıktan sonra müthiş etkili olduğunu gözlerimle gördüm 😃
Alptugmomy ElifAda2508 yaaa bizimkide 31 günlük dün başladım vermeye de siz kaç damla kullanıyorsunuz? Birde kaşıkla mı veriyosunuz mama veya süte mi damlatıp veriyorsunuz? Çünkü baya yavaş damliyo ve bebeğe gidip gitmediğinden pek emin olamadım da ben
Sedabade ElifAda2508 10 gun sonra etkisini gosteriyo bitkisel oldugu icin benim ilk 3 ay biyunca tek kullandigim gaz damlasidir cunku bebegim kolikti hic durmuyodu cok memnun kaldim damladan
SSEYb-42 Burcu35 bende daha çok öğlen iki gibi veriyorum ama herhangi bir saat dememisti doktorum bundan sonra daha dikkatli olayım.
SSEYb-42 fnsscknn Yok hiç şu kadar kullanın demedi sadece eczanede güneş görmeyen çok sıcak olmayan koşullarda saklayın buz dolabina koymayın dendi..
defnemilamm fnsscknn 1 ayi gectigide oldu kullandik biz belki etkisi azaliyodur ama bi zarari olmaz dedi doktor . buzdolabinda saklayin dedi bize eczaci ben hep buzdolabinda sakliyorum.
ElifAda2508 SSEYb-42 Bizimki de sıvı yapıyo ve aslında 2 kere yapıyo günde bazen 3 ama yine de ıkınıyo hep yalancı kabızlık deniyormuş araştırdım. Ve ağızdan pek gaz çıkartmıyor. Huzursuz oluyo 😪 Sizde durum böyle mi
Sevgi0220 fnsscknn hayır ben de kullandım bitirene kadar 1 aylık falan değil hatta benim bebegim ilk başta 5 değil 3 damla ile başlatmıştı doktor o yüzden 1 aydan fazla kullanmıştım. Ama serin yerde muhafaza edin buzdolabında tutuyorum
Burcu35 SSEYb-42 Bizede dememişti ama akşam kullanca daha rahatladığını gördük tüm günün gazı gidiyordu😂
SSEYb-42 Anne06_ saati bu günden itibaren akşam 8e çeksem birşey olur mu acaba Bir haftadır kullanıyoruz biz damlayı?
Anne06_ SSEYb-42 hayir bugünden itibaren hergun ayni saatte verin ben telefona alarm kurdum unutmamak için sizde deneyebilirsiniz benim kurtarıcım oldu damla
SSEYb-42 ElifAda2508 evet ıkınma oluyor ama iki güne bir yapıyordu ağızdan gaz çıkarıyor sıkıntı yok çok şükür onda