AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Cnprtk Genel.bir kan tahlili verseniz daha iyi anlaşılır. Demir eksikliği, B12 hepsi yapabilir.
sonsuz17 Cnprtk benimde durum aynı geçer sandım geçmiyor halsizlik tırnak kırılması yakın zamanda tahlil vercem
Cnprtk AyPerisiVeGokPrensininAnnesi hmm hamilelikte b12-demir-folik asit vitamini alıyordum doktorum vermişti bir tane saçım dökülmedi. Ama hamilelikten de olabilir. Haklısnz tşkler
balcicegin_annesi Cnprtk folikasit şu hamileyken kullandığımız takviye mi acaba ? Emzirirken de kullanılıyor muydu bendede b vitamini d vitamini b12 vitamini hep alt sınırda yani 83 sayıdaydı en son
Cnprtk balcicegin_annesi aynen folik asit o ama o zamanlar böle dökülmezdi. Multivitamim aldkm boynum fln sivilce bastı emzirken kullanmadm doğum yaptığımdan beri dökülme durmadı ama acaba saç dökülmesi asıl hangi vitamin eksikliği ? Tecrübesi olan var mı diye bir post açmak istedim
Ebrarr Cnprtk bende aynı dertten muzdaribim malesef avuç avuç dökülüyor yakında kel kalacağım galiba🙈
balcicegin_annesi Cnprtk bana b12 çok dusuk dendi 83 cıktı saçlarım avuç avuç dökülüyor 5 hafta bir iğne vur dediler ama 3 hafta olacak hala aynı Demir hapıda kullanıyorum eskiye göre o aşırı gitti tabi yine haşa avuç avuç o yüzden folikasit de alıp kullanayım ben en iyisi her yemeği her otu da yiyemiyorum çünkü
balcicegin_annesi Cnprtk yorgunluğum halsizliğim vardı ayağa kalkamıyordum ona yine iyi etki etti ama 1-2 hafta iğne vurduktan sonra ilaç da artı kullandım kendime geldim ama saç dökülmem daha tam durmadı
Mehtapc Kızlar bu doğal bir süreç hamilelikte hormonların etkisiyle saç dökülmesi yaşanmaz doğumdan sonra hormonlar normal seviyeye geldiğinde saç derisi fazla olan saçı atmak için döker bu kimisinden 1bucuk yılı bulur kafanıza takmayın kel kalmaZsınız 🥰
Yusufyigit-1 Cnprtk valla canim oğlum tam 17,5 aylık oldu.halen sacım dökülüyor bende kan tahlili vercem gerçekten rahatsız oluyorum artık
Mehtapc Cnprtk maalesef canım bu süreçte kendin için yapabileceğin en sağlıklı olan kafana takmamak olucak hangi doktora giderseniz gidin aynı şeyi söyleyecektir tabi yine değerlerime baktıracam diyorsan bilmekte fayda var git kan ver ve biotin içeren besinler yemeye çalış