Birannebirfurki 00.00 itibariyle oğlum düzeltilmiş yaşına girmiş bulunmakta ve asla kundağın içinde durmak istemiyo yarım kundaktan bile çıkartıyo kollarını 22 gün küvezde kaldı ordaki rahatlığa alıştığı için mi acaba
_yaseminturann Birannebirfurki benimde oğlum 54 gün kaldı küvozde suan düzeltilmiş 4 ay 7 günlük ben hala zorlandığımda kundak yapıyorum aslında alışabilir:) ama kabul etmiyorsa da zorlamayın bence 🌸
esmerayes Birannebirfurki ha anladim kusira bakmayin duzeltilmis yasina girdi deyince yanlis anladm sanirim 😀 benim oglumda kundagi hic sevmedi durmadi kundaklayamadik ilk basta sonra cok gazli ve kolik bi bebek olunca 2 aylikken zorla kundakladm sıkı sıkı sarip simdi 7 aylik olacak 1 ay oluyo kundagi birakali keyfinin yerinde oldugu zamanlar deneyin yada uykusu gelmeden hemen once o ani yakalayin bikac gun icinde alisir
Birannebirfurki _yaseminturann biz düzeltilmiş yaşına girdiği gibi vaktinde doğsaydı olucağı kiloya geldik çok şükür 🥰
_yaseminturann Birannebirfurki maşallah 🧿 kilo boy en son takacağımız şeyler motor kas becerileri beyin gelişimi önemli inşAllah onlarda da hep güzel ilerlerler:)
_yaseminturann Birannebirfurki kilo ve boyda düzeltilmişe göre iyi doğduğu tarihe göre de boyda iyi kiloda geriyiz ama olsun cok takmıyorum artık:)