duygu00 Güzel anneler bebekleriniz gece uykusuna kaçta yatıyor sabah kaçta kalkıyor ve gece kaç saatte bir emmek için uyanıyor. Eğer 3-4 saat uyuyorsa uyandırmalı mı?
bhrcpt duygu00 Benimki 3 saatte 1 uyanıyor çok nadirde olsa 4 saat uyuduğu oluyor ben uyandırmıyorum geceleri artık
Deletedmom63 duygu00 canım 2 aylık olmuş zaten ama bence 3 saati geçmesin şu anlık ben öyle yapıyordum
Sibelcan16655 Aksam 10 da gece uykusuna yatiriyorum bazen ikikez uyaniyor bazen birkez saat 4 gibi uyaniyor emziriyorum uyuyor sabah 7 yada 8 gibi uykudan uyaniyor artik gece uyandirmiyorum.
duygu00 Sibelcan16655 sabah kalktıktan sonra tekrar ne zaman uyuyor ve gündüz uyuduğu zaman bir uykusu kaç saat oluyor?
duygu00 Sibelcan16655 benim bebeğim gündüzleri hiç uyumuyor nerdeyse o nedenle olması gereken düzen nasıl diye merak ediyorum ondan dolayı sordum
Sibelcan16655 duygu00 sabah 7 8 gibi uyandimi en fazka bir saat uyanik kaliyor gun icinde sayisini hicctakip. etmedim ama sadece iki uzun uykusu var öglen ve aksam 6 gibi diyer uykulari hep kisa yarim saat fakan suruyo uzun uykularida 2 bazen 3 saat suruyo
Elifk5352 duygu00 benimde bebeğim 2 aylık gündüzleri saat 9 la 11 arası bi uykumuz var bit de 2-3 gibi uykuya yatırıyorum gece uykumuz a da 9 da başlıyoruz geceleri 2 ya da 3 kez uyanıyordu ama şu sıralar 1 e düştü ama uyanmadan önce çok emmek istiyor ondan diye düşünüyorum 🤔 bakalım göreceğiz ilerleyen zamanlarda
Sibelcan16655 duygu00 benim ilk cocugum oyleydi cok gazli bi bebekti ondandi sanirim 3 ay cektim oyle sonra masallah zor uykudan uyandiriyordum emzirmek icin
Elifk5352 duygu00 şöyle de bir şey var çok geçmeden 9 10 gibi gündüz uykusuna yatırıyorum , o da baygın oluyor zaten ve gece o uyanırsa uyanıyor yoksa uyandırmıyorum , çünkü riskli dönemi atlattılar bence
duygu00 Sibelcan16655 bizim gaz sorunumuzda yok çok şükür ama uyumuyor ben mi uyutamıyorum bilmiyorum her yolu denedim