haticee Antalyada özel klinikte veya hastanede spiral taktıran var mı ? Kendi doktorum 3 tür olduğunu 500 750 ve 1500 lira olduğunu rahmin yapısına göre karar verileceğini söyledi ama fiyat pahalı geldi yaptıranlar ne kadara yaptırdı aceba ?
Seymahamza haticee başka yerde yaptırın ben toplam 150 lira verdim özelde üstelik çok pahalı sizinki ameliyat mı yapıyor sanki
Naz1905 haticee çok uçuk degil mi cnm ya fiyat kadın aile merkezi yokmu antalyada taktır orda sonuçta aynı isşlem aman herşeyi paraya vurmuşlar ya. Öle bişi yok senelik var 5 yıılk 10 yllk die doktor işi abartmş
Burcakmstftmr haticee devlette ücretsiz benim sigprtam olmadığı için sadece 50 TL verdik özele gitmeyin derim
Yigidinannesi Antalya da değilim ama gaziantep ye özel doktorum 100 sprial 65 muanesi olarak 165 e takacaagini söyledi sizinki gerçekten çok pahalı demiş
haticee Yigidinannesi Benim doktorumun da muaynesi çok pahalı değil 150ye gidiyorum ama spirale niye böyle dedi anlamadım
CeyNur Banu ciftci nin vou tube da videosu var bir bakin bence hepsi ayni diyor altin mis gumus mus hatta dalga geciyor bende pirlanta diyorum diyo doktorlar hep bu yuzden fazla para aliyorlar
haticee [bilinmeyen] Biliyorum orda ücretsiz olduğunu özellerdeki fiyat skalasını görmek için açtım postu 😊