Siem23 Kızlar 19 günlük bebeğim var sürekli emmek istiyor bugün nerdeyse hep memede geçti günüm. Sütüm yetmese 6-7 kez alt değiştirmem. Ağzını memeden çekince de ağzı süt dolu oluyor sütüm geliyor yani. Emzik de tutmuyor . Çok yoruldum napacağım ben
Deletedmom299 Siem23 çok normal canım benim orada güvende hissediyor kendisini aç olduğundan değil 🙂 benimki 8 aylık memeden başka bişey istemez 😂😂
Meriwa Siem23 canm bebeklerin atak dönemleri var ve o dönemde memede gecirmeyi çok seviyorlar bende cinnet geçirme evresine gelmiştim 1-2 güne geçti 😄 sabret sadece 2 yaşına kadar 10 kere olurmuş büyüme atakları diye araştır internetden görebilirşsniz
yakupcan Siem23 arkanıza yaslanın ve emzirmeye devam edin yemek.temizlik işlerini eşiniz ya da baska yakınlarınız görsün 40 gün lohusasınız bebeginiz daha dünyaya alışamadı. bir sizi biliyor. sadece doymak icin degil güven duymak icin ısınmak için her sebepten emer. o uyuyunca siz de uyuyun.
Elzeminval Süt bitmeeez hatta artar ☺️ Kokunuzu istiyor yavrucak çok normal benim bebeğim de öyleydi misafir gelirdi içeri gidemezdim başkasının yanında emzirmiyorum 🤭 yavaş yavaş geçiyor ama
Mdelal Ay benimkide öyle emziriyorum hatta sütüm oluk oluk akıyor maşallah sonradan sarhoş gibi oluyor uyuyor nene ağzında çıkarıyorum uyanıyor ama şimdi az az terk etmeye başladı kızım 17 günlüğüz bizde😍