Dtggtd Kizlar 35 gunluk bebegim var kanamam.azalmisti son 3 gundur asiri kanamam oluyo bu durumu yasayn bilen anneler yazabilir mi
esmerayes Dtggtd normal canim benimde oyle oldu 40 cikinca kanama bitti sandim ama 1 ay daha kanamam geldi
Yrnasl Dtggtd canım normal benim 52 gün sürdü ilk 10 gün aşırıydı sonra bi kesildi tam 1 ay damla damla geldi sonra bi başladı çok feci sonrada bir anda kesildi😊
DorukusunAnnesi1 Dtggtd benim de 40 gün bitmeden kanamam bitmemişti aşırı yoğum geliyordu külot bez kullandım hep hatta afedersiniz parça parça büyük büyük şeyler geliyordu kendimle dalga geçiyordum içimden bi organım düşüyor heralde diye 😂
esmerayes Dtggtd evet cok yogundu hatta felaket pisik olmustum bana ped de yetmiyodu kilot bez giydim 2 ay boyunca cok afedersin pisikten bi taraflarim yara olmustu
Cnnirmm Dtggtd ben hemofli hastasiyim yani kanim sulu normal de adetim hep boleydi nyani pihti varsi evet ama siIn icin farkki mi bilmiyorum.
miray_gunes normal canim korkma benim 60 gun sirdu tam bitti diyordum sonraki gün heryer kan icinde kaliyordu afedersiniz