Ask_kokulu_yavrum Elifcemre uni baby sensitive diğer uni baby deterjanını tercih etmiyorum parfüm var kokulu
duygukoc Elifcemre benim bebeğimin kanını almışlardı hastanede üstü başı hertarafı kan olmuştu baby me le yıkadım düşükte ilk yıkamada çıktı duru granül de kullandım ama makinem deterjan bölümünden onu çekmedi düşük ısıda yıkandığı için galiba
CanselK Elifcemre kızım 2.5 aylık lekeli eşyalarını biraz koslayla elimle çitiliyorum sonra yıkıyorum herhangi bir problem olmadı
paputmoms Elifcemre deterjanı mı az koydun acaba canım çamaşıra göre koy deterjanı belki de sıvı olduğu için mi? Ben dün kullandım kusmuklu lekeli olan herşeyi çıkardı valla
Satgiray Elifcemre uni baby çok memnunum tabi lekeler için uzun süre elbisenin yıkanmaması skntı ben 2 günde 1 hemen hemen çamaşırlarını yıkıyorum çıkıyor
ElifG Lekeli olanları bir gece önceden sabunlu suya basıyorum, ertesi gün granül sabunla yıkayıp çift durulama yapıyorum ve yumuşatıcı gözüne beyaz sirke kullanıyorum.
Ege35 Elifcemre abc sıvı deterjan ve abc yumuşatıcı. Ama şimdi az kaldı bu bitince duru granül sabuna geçeceğim
ikiprensannesii2 Elifcemre baby me aldım o kadar güzel kokuyo ki 😍 leke çıkarıcısını da kullanıyorum memnunum sadece kakalı zıbını hemen yıkayamazsam leke kalmasın diye beyaz sabunla çitiliyorum