Melinafsn Ozgebrar2019 bebeğimde sıvı kaka olmasına rağmen yapamama durumu vardı süt diyeti yapıyorum ve gecen ıkınırken yırtık fark ettim tabii tıbbi görüntüsünü bilmiyorum doktor kanama olmadığı sürece sorun yok dedi🤦🏻♀️
Alkin Biz 2ay ugrastik. Fito anestol her alt acmada,gunde 2kez sicak suya oturtma. Ama kaka olayı yumuşak ve düzene girmeden kolay kolay geçmiyor.
Melinafsn Alkin evett bizede gözle görülmeyen catlak olabilir demişti son gittiğimizde aynen 2 kremi verdi onun akşamına fark ettim durumu ve kaka yapımıda sanki düzeldi gibi ahh 🥺
Ozgebrar2019 Melinafsn Benim kızımda da ek gıdaya başlayınca kabızlık durumu oldu ve çatlak oluştu. Her kaka yaptığında ağlayarak yapıyordu ama hiç kanama olmamıştı. Ben hemen doktora götürdüm onlarda evet çatlak oluşmuş diyerek 2 tane krem verdi. Bence kanama olmasa bile bebeğinizin bu durumu devam ederse doktora götürüp sizde krem kullanın. İlerlerse daha kötü olur
Melinafsn Ozgebrar2019 kullanıyoruz çarşamba günü kontrlümüz var cocuk genel cerrahının görmesini de istiyordu bakalım inşallah cabuk geçer🥺