Alpereenn Hanımlar 22 gün oldu doğum yapalı ama göğüs uçlarım bi türlü iyileşmedi , emzirirken çok acıyor çatlaklar , tavsiyesi olan var mı ?
duygukoc Alpereenn ben 21 gün oldu doğum yapalı 2-3 kes fita krem sürdüm iyileşti yumuşadı sonrada hiç yarılmadı çatlamadı kanamadı
GizemHazal Alpereenn lansino kullandım bebeğimi her emzirdikten sonra çok iyi geldi etkisini kısa sürede görüyorsunuz bebek emerkende sıkıntı olmuyor
fnsscknn Alpereenn göğüs kalkanı kullanıyor musun? Mutlaka kullan avent kalkan. Ben e vitamini ve lansinoh kullanıyordum geçti mutlaka dene 🤗 sağlıcakla büyüsün
Ebubekirim-61 Alpereenn benim meme ucum çok fenaydı ağlıyordum resmen eşim bi merhem aldı eczaneden bi haftada iyileşti adı GARMASTAN hatta büyük bi kısmı duruyo yakın olsanızda versem
Fatmacicek Kesinlikle benim açımdan fito krem . Ama ben doğuma 2 hafta kala sürmeye başladım . Dr . Tedbir alki yaşanmasın dedi . Çok şükür öyle bir sorun olmadı . Ama faydası sizede olucaktir . Geçmiş olsun
MirzaBoranArslan Fito krem iyi geliyor fakat emzirmeden önce yıkamalısın sabunlu su ile. En iyi gelen şey sütün. Sürekli sütünü sür lansinoh çatlağı çok geçirmiyor acıyı hafifletip olmasını önlüyor
Alpereenn MirzaBoranArslan iyileşsinde yıkarım ya , emzirirken canım öyle yanıyorki ağlayarak veriyorum resmen
Hirasibel Herşeyi denedim 2 ay çektim tek çare avent gögüs kalkanı oldu keşke daha önce alsaydım mafoldum resmen gögüs ucum çürümüştü 2 ay sonunda çok şükür iyileşmişti lansinoh çok iyi diyorlar ama bana fayda etmedi eden tek şey bepantol onarıcı bakım kremiyle gögüs kalkanı
Alpereenn Hirasibel lamsinoh , garmastan pomat, aynısefa kremi , ayva çekirdeği herşey denedim ama geçmedi fito krem birde söylediklerinizi deneyeceğim inşallah geçer 🤲🏼
MirzaBoranArslan Alpereenn o zaman her emzirmeden sora sür. Emzirmeden önce sabunla yıka bir kaç güne toparlar. Sütünüde sürersen kısa zamanda geçecektir. Benimki yarılmıştı kanıyodu ve emzirirken ağlıyodm. Bu yöntemle toparladm
Satgiray Alpereenn garmaston pomat artı zeytinyağı şükür emzirmemin 3 gününde herşey normale döndü ilk 2 gün kanamıştı 🙄