Organiktavuk Yusuf_goktug görülene kadar kendinize yorum atın ben öyle yapıyorum zaten sonra bilgisi olan cevap veriyor
GoGirl Yusuf_goktug ne sormustunuz tekrar yazin altta kaliyodur postunuz cevap gelene kdr yorum atmaya devam edin siz
Hayat63 Yusuf_goktug bazı postlarda kimsenin ilgisini çekmiyor maalesef bilgisi olan bile yazmıyor mesela geçen gün ben bi soru sordum ve kaç defa kendime yorum attım görsünler diye bi kişi dışında kimseden cevap alamadım maalesef
Yusuf_goktug Deletedmom348 ek gıdada bebek salçası nasıl yapılır ve ne zaman verilmeye başlanır diye sormuştum teşekkür ederim
Tosdikannesi Organiktavuk aynen bence de ustte olmadigi icin farkedilmiyordur belki bana da oldu bi iki kez
Yusuf_goktug Hayat63 çok haklısınız onkadar saçma ve uygunsuz postlara cevap veriliyor bizimkileri görmüyorlar teşekkür ederim
prenses3509 Yusuf_goktug benım bildiğim kapya biberı kaynatıp rendeden geçiriyorsunuz 7. Aydan itibaren yemeklerıne atabilir siniz diyee biliyorum
Tosdikannesi Yusuf_goktug kizim 20 gun sorna ek gdaya gececek ben bi doktoru dinlemistim instagramda kapya biberi firinda patlatin rondodan gecirin yemeklerine az az koyarsiniz tat verir demisti ben de oyle yapip hazirladim insallah kullaniriz
karabocuk Yusuf_goktug evet burada şakalaşma mahiyetli yazismalari ve kayinvalide dramalarini sevmiyorum. Bu konularda ilgimi cekiyor ama buraya bilgi almaya giriyoruz.anne ve bebek sagligi temel konu olmali
Yusuf_goktug Annesininbalkizi googlda hangi aydan sonra vermeye başlamıştır onu ogrenemedim için sordum
Bikahve Yusuf_goktug valla bende her defasında yaşıyorum canım millet saçma sapan postalarda 100 200 mesajlaşma yapıyor bişey soruyorum 1 2 kişi ya yanıtlıyor ya kimse görmüyor kendimi forumdan dışlanmış hissediyorum 😊
petek-badee Yusuf_goktug canım instgramdan bak çok anne sayfaları var. Birde YouTube da baya var yapılan video vs. Daha iyi olur. Ama en sağlıksı kapya biber. Haşlaaa Kabul soy Blender Buz poşetleri. 3 ay içinde tüket Afiyet olsun 🔪🌶️