E-mom Bebeğim 40 günlük yüzünde ve kollarında isilik benzeri kırmızı döküntü gibi izler var. Doktora götürdüm isilik değil yeni doğan bebeklerde olur dedi ağlayınca kıpkırmızı oluyor. Bu durumu yaşayan var mı varsa ne zmAn geçti krem ile geçmiyor Çünkü
Edizbeyinannesi E-mom bizde 23 günlüğüz aynı döküntüler bizde de var ama yüzünde sadece ve doktor aynısını söyledi. Zaten çıkıp kayboluyor sonra tekrar çıkıyor bizimki
23082020 E-mom bizde de var cnm ama doktorum çok mu çikolata yiyorsun dedi hayır hiç yemem dedim kaymak helva tahin pekmez falan diye birsürü bişey saydı bende helva yiyorum süt yapsın diye dedim kızının bünyesi kaldırmıyor haftada sadece 2 kere falan ye dedi gerçekten de 1 haftadır yemiyorum baya azaldı
E-mom Edizbeyinannesi yüzünde başladı daha sonra kollarında çıktı. Ağlayınca kıpkırmızı oluyor benek gibi
Rumgay Bizdede vardı canım cok şükür 3 aylık olduk yemene dikkat et sadece süt ürünlerini gözden geçir
Rumgay Bizdede vardı canım cok şükür 3 aylık olduk yemene dikkat et sadece süt ürünlerini gözden geçir