Burcc Kızlar oğlum bir kaç gün sonra 17 aylık olcak. 8-9 aylıkken dede diyordu unuttu. 1 aydır tekrar dede demeye başladı. Baba ve arada mama diyor. Hayvan seslerini tekrar ediyordu onuda unuttu bu ara. Sürekli araştırmaktan delircek gibi oluyorum. Kimseyle kıyaslamıyorum ama içim rahat oldukça ilgiliyim bebeğimle. Sadece emziği ağzından düşürmüyor. Kaldırdığım sakladığım zaman huzursuz oluyor sürekli ağlıyor. Emzik konuşmayı geciktirir mi? Bir de etrafında hiç yaşıtı yok🤷🏻♀️
kivirciginannesi Burcc emzik ağzındaysa sürekli konusmaz gibi geldi bana, huzursuz olsun unutuyolar 1,2 güne emziği. Benim oğlumda bi ara bağımlı olmuştu ucunu kestim eline verdim bıraktı ilk gün mızırdadı sadece
Kekmez Burcc yani çok televizyon telefon tablet falan alıyor mu eline hani böyle bir durum varsa oda geciktirebilir keza yoksa da kendinize dert etmeyin böyle şeyleri her bebeğin gelişimi farklıdır dilsel fiziksel mental gelişimi farklılık gösteriyor üzmeyin kendinizi 3 yaşa kadar hala daha sıkıntılı olursa konuşması bir uzmana götürürsünüz bana normal geldi ayına göre bir kaç ay sonra konuşur
Merveaybuke Burcc erkek bebekler geç konuşuyor ya eşimin yeğeni 2.5 yaşında anlaşılır 3-4 kelimesi var, onlarda genetikmiş babası tarafı 4 yaşında falan konuşmuşlar
Burcc Kekmez tv genelde açık ama dikkatini çekmiyor, reklamlar denk geldiği zaman bakıyor. Zaten bana koala gibi yapışık bir bebek ☺️ Normal diyorum bende ama bazen çok takılıyor kafama