Onedroplove Peki hiç hayatımda tanımadığım birini övmemiştim 😂😂😂 hayatımın ilkini yapıyor ve övgülerimi şuracığa bırakıyorum ( Dünyanın En Güzel Annesi Sen Övgülerin En Güzeline layıksın buraya ne yazsam kifayetsiz kalır ) 🙈
Peki Onedroplove ahh aman Allahım hiç bu kadar etkileyici bir övgü almamıştım 🥰🥰😘😘 ben de en içten duygularımla teşekkür ediyorum ☺️
Deletedmom265 Peki en son böyle yazınca admin etiketleyip erkek var demişlerdi bende kadın şaka yapıyor sandım bi baktım ciddiymiş 😂😂😂😂
Organiktavuk Deletedmom265 😂😂😂 hahahahaha bu fotodaki halle kendini gizleyebildiğini düşünmesi ve bunu ortaya çıkardığı için kendiyle duyduğu o anki gurur 😂 adminn adminn adam başını örtmüş ama bıyığı var 🙈
Deletedmom265 Organiktavuk hahahah o gün bugündür kimseye erkeğim şakası yapmıyorum 😂😂😂 birde erkekmisin sen diye soruyor evet deyince de inanıyor 🤣🤣🤣
Peki Organiktavuk hahaha ne insanlar var ya bir de admini mi etiketlemiş adeta bir dedektif gibi çözmüş olayı 😂😂 ama siz de niye anlamıyorsunuz zaten erkek de girse tam olarak böyle kamufle olurdu hahahha 😂😂😂😂
Peki Mom19 bu arada tebrikler size dördüncüye hamile olduğunuzu gördüm postta Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin her bir evladınıza sağlık sıhhat versin inşallah hayırlı evlat olsunlar acaba tek mi bakacaksınız yardım eden biri var mı size?