ikos58 [bilinmeyen] ınternettekı ve bu cocuk ac kıtabındako tarıflerı denedım ama cok kotu oldular cocuk yemedı 😁
ikos58 Kontakay bılmıyorum kı canım bı deneyeyım 6. Ay da kullanılabılır mı? ama cok umutlu degılım eksımıs peynır gıbı kokuyorlar 😁😁 galıba ben hıpp e devam 😁
habibe_omerasaf Ben şöyle yaptım tarifi anlatıyim🌸 1 çay bardağı tam buğday unu 1 çay b. Yulaf unu 1 yemek k. İrmik Yarım çay bardağı peyniraltı suyu veya yoğurt suyu 1 yemek k. Yoğurt 2 yemek kaşığı tereyağı Birazcık da tarçın ekledim. Yoğurup yumusak bir hamur elde ettim 170 derecese pişirdim 🌸😊
habibe_omerasaf [bilinmeyen] tabi tatlı bir şey içinde olmadığı için biraz yavan oluyor ama zaten pekmezle veririm diye düsündüm ben. Pekmezle yapılan tariflerde var yalnız pekmezin pişmesi sağlıklı değilmiş. Bundan dolayı kahvaltıda falan ezip pekmezle veriyorum.
G_ADAN ikos58 artık şu klasik cici bebelerden düşünüyorum kocamaan paketleri 11 tl. Ama vicdanım el vermiyor😂😂
ikos58 G_ADAN yapma gulum ya. Hepsınde seker vs var ama onlar tamamen nerdeyse sekerden yapılıyor. Bosver hıpp ıyıdır 😁
G_ADAN ikos58 amasya ama cumartesi istanbula geleceğim 20 gün oradayım bi buluşma ayarlayabilirsek iyi olur😊
Cutebaby [bilinmeyen] bende arinli hayatın bebek bisküvisini yaptım şekli şemali Harika ama Kızım sevmedi çünkü içinde pekmez var ben bile sevmedim değişik bir tadı var bunu ben yetip bitireceğim onun yerine şunu yapacağım 2 yemek kaşığı tereyağı 6 7 tane hurma tadlandırmak için 1 yemek kaşığı bebek irmik 2 yemek kaşığı yoğurt 1 çay bardağı pirinç unu 1 yemek kaşığı keçiboynuzu unu Yarım çay bardağı tam buğday unu ben böyle yapacağım