Gozde2019ruzgar 10 aylık bebegım ek gıda yemiyo kasıgı uzattıgım an basını cevırıyo yaptıgım hersey cope gıdıyo napmam lazım alıstırmak ıcın 😞
Mom0870 Gozde2019ruzgar diş çıkarıyor olabilir mi son günlerde bizimde öyleydi baktım 2 diş daha geliyor
Mslll Gozde2019ruzgar kızım gün oluyo tüm öğünleri ara öğünlerle birlikte şapur şupur yiyo gün oluyo kahvaltı yapıyo öğlen öğünü yemiyo akşamı yemiyo . Çok değişken 🤷🏼♀️🤷🏼♀️Emzirerek tamamlamaya çalışıyorum . Psikolojikmen etkiliyo ama sağlıklı olsun da yemesin diyorum .
Minikimmm Gozde2019ruzgar bizde oyleydik disimiz cikdi ve inan aç birakdim ne versem geri çeviriyor çıkarıyordu çünkü iki gün sadece anne sütü aldı sonra birden bire yemeye basladi bnde inanamadim
Gozde2019ruzgar Mom0870 yeni diş patlattı son 1 aydır böyle bebegım.yogurdu severek yerdi suan agzına almak ıstemıyo zorlayınca daha da zıtlaşıyo.diş dönemi olunca boylemı oluyo canım
Gozde2019ruzgar Mslll sizin bebegınız kac aylık neler verıyosunuz mesela benım bebegımın yenı dişleri çıktı sulu tarzı seyler verıyorum hala corba püre gibi pankek vermeye cesaret edemıyorum bogulur dıye
Mom0870 Gozde2019ruzgar evet canım huysuzlaşıyorlar benim oğlumda armutlu muhallebi ve yoğurt hastası ama yemiyor şuan
Mslll Gozde2019ruzgar 12 ay 21 günlük kızım. Herşeyi tatması için çabalıyorum da istediğini yiyo işte. Eline verebilirsiniz bazı yiyecekleri . Şuan için öğürme kısmı bize göre daha önde bebeklerde . Yani öyle hemen panik yapmamak lazım . Şans vermek lazım yiyebilmesi için .
Gozde2019ruzgar Mom0870 doğal bi durum o zaman canım.cok üzülmeye basladım ne versem yemıyo.zamanla gecıyormu pekı bu durum