Beramom Selam güzel anneler, Bugün oğlumun 2.ay aşısını yaptırdık. Doktor 3.ayda ve 5.ayda menenjit aşısı yapılacağını söyledi. Yaptıran varmı acaba olumlu olumsuz fikri olan benimle paylaşabilir mi?
petek-badee Beramom biz 3 de rota olduk. 5 dede rota olucak. Bnm yanls hatırlıyorm bunlar sonra ki ay değil mi
Elam01 Beramom bizde 3de rota olduk 5dede tekrar rotanin ikinci dozu olcak menenjiti daha sonra diye biliyorum
asellinkolik Beramom 3.ayda başladık biz öenenjitlere ama yurt dışından gelip gidenimiz çok oluyor riske atmamak için yaptırdım ben . 3 aşıyı birden olduk hatta rota bexero nimenrix
Beramom asellinkolik il sağlık müdürlüğünün aşı takviminde 3.ayda aşı görünmüyor doktora bu şekilde söylediğimde özel bi asi olduğunu rota gibi 2 doz olduğunu söyledi yapalım dedi.
ElifOzturk Özel aşı evet rotavirüs 2 doz 3. Ve 5. Aylarda meningokok aşısı 3 doz 3. Ay 5. Ay ve 13 aylıkken yaparız son dozu dediler. Bebeğim 5 buçuk aylık. Rotavirüsün 2 dozu bitti. Meningokok da 3. Ve 5. Ayda yapıldı. Son dozu kaldı
Deletedmom388 Beramom 6 ve 9.ayda yaptırdık 2 doz ama devam edicez. İlk dozda bir şey olmadı ama 2. Dozda kısa süren ateş oldu hemen geçti.Başka da bir problem yaşamadık.Doktorlar farklı takvim uygulayabiliyor ama sizinki 3.ay dediyse o zaman yaptırın. Bizim 3-5. Ayda rota aşısı vardı. Ben tüm aşıların yaptırılması taraftarıyım kesinlikle🌸
petek-badee Deletedmom388 menenjit 6 ve 9. Aydamı oluyor acaba bizm şuan 5 aylık rota olucak 2.dozu. 6.ayda yaptrsak iyi olurmu ki
bgmarik Beramom ben yaptırıyorum yaptırmakta fayda var bence.Önümüzdeki hafta ikinci dozunu yaptıracağız.Rota ile birlikte yapılıyor👍🏻
Beramom petek-badee bizim 3.ay ve 5.ayda yapılacağını söyledi doktor rotayı şimdi yaptırdık yani 2 aylık ve 4.ayda da yapilacakmis