Bereninannesi Arkadaşlar ocean d3 damla kullanmaya karar verdık doktora danıstık doktor damlasını kullan bu fısfıs dedi ama anlamadm bunun ayrı bı sekılde damlası varmı
[silindi] Bereninannesi bende ocean d3 kullaniyorum ama cesidi var mi bilmiyorum, acaba icinde siringasi var onunla damlat mi demek istedi, cunku eczane alirken sormadi yada iki cesit diye uyarmadi
Sibell Bereninannesi ocean hakkında bilgim yok ama bende wellcare kullanıyorum o da fıs fıslı. Üzerini okudum 1 fıs 2 damlayla aynı eş değerdi. Kutunun içinden ayrıca damlalık çıkmıştı ben onu takıp öyle veriyorum sizde almadan önce bi bakın isterseniz içine
Yabrukus Bereninannesi oceanın kutusunda damlalık var ondan bahsetmiştir damla şeklinde damlat demiştir fısfıs şeklinde kullanma diye
Burcakmstftmr Bereninannesi fısfıs da tek fıs 3 damlaya tekabül ediyor aslında diğerlerinden farkı yok bende kullanıyorum 400 IU olan dan alın kullanın
Meryemarya Sibell bebeğiniz kaç aylık bizim 1aylık doktor fısfısla sıkmayın bogazına kaçar dedi yapamazsın dedi 🙄 buda 3damlaya denk geliyor üstünde yazıyor
Sibell Meryemarya 4 aylık canım yok 1 fıs 2 damlaya eş değer kutunun üstünde öyle yazıyor wellcare 400İU kutusunun yani
aliannesi paketin içinde hem fısfıs aparatı var hem damlalık. ben de fısfısı çıkartıp damlalılığını taktım. 3 damla kaşığa dökerek veriyorum bebeğime.