KahramanAnne Kızlar oğlum 2 aylık gaz çıkarırken felan çok zorlanıyor. Önerebileceğiniz hem etkili hem içeriği temiz gaz damlası var mi?
Metesmom KahramanAnne Sab simplex ve biogaia birlikte kullandım memnundum. Biogaia bağırsak düzenleyici, sab simplex gaz giderici
Ozge23 KahramanAnne Aguline gaz şurubu kullandık ahh keşke daha önce bulsaymışım diyorum çok iyi geldi oğluma
CigdeminMevasi KahramanAnne biogaia nurse ve sab deeinedik kızım kolik olduğu için hiçbiri işe yaramadı en son mommys bliss önerdi doktorumz çok memnunuz çok şükğr kıvranmıyo yavrum önceki gbi
Buse80 Biogaia 👏🏻 Ama biraz kullanman lazım canım etki etmesi için bi hafta sonra falan etki ediyor ben 4 aydir kullanıyorum çok memnunum
Anaogul KahramanAnne nurse harveys içeriği en temiz damla yanına ek biogaia bağırsak düzenleyici kullanıyorum 1 aylıkken başladım şuan 3 buçuk aylık çok etkili oldu bize
ilkgozagrimmmm Anaogul canım ne kadarda etki etmişti benim bebeğimde 41 günlük kolik nurse damla kullanıyorum ama çok yeterli gelmiyor sanırım birde onu kaç damla kullanıyorsun
Anaogul ilkgozagrimmmm 2. Gün etki etmeye başladı hergün aynı saatte kullanıyorum sabah öğle akşam 10 ar damla ama etkisini görünce sadece öğlen 12:30 da bide akşam 7-8 gibi veriyorum 10 ar damla yine