Ysmn_0 Sabah 2. Ay asısı olduk calpol verdim hemen ama hala ateşi var çocuğun ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz var mı yaşayan birde sürekli ağlıyor
Omerim01 Ysmn_0 ikinci ay asisi zor oluyor verem asisi oldugu icin atesleniyor cocuklar bir de agrisi cok oluyor bizde de ates olmustu ban yo yasak oldugu icin ben 4 saatte bir calpol vermistim agri kesici ates dusurucu oldugu icin. Basina ilik suya batirdigim bezi koymustum zibiniyla yatirmistim gecmis olsun bir an once atlatirsiniz insallah
Ysmn_0 Husley Omerim01 bir kere calpol verdim bende daha vermedim versem mi acaba tekrar. Calpolu kaç saatte bir verebilirim ki
Husley Öncelikle geçmiş olsun. Bizde de ateş yapmıştı doktorum 4 saat arayla parol şrp ver demişti 4. Defa verdiğiniz de hala ateş varsa fitil vermemi önermişti. Bizim de 2 gün sürmüştü . Ama ateş 38.3 üzeri olmadan ilaç verilmemesi gerektiğini söylüyorlar
Omerim01 Ysmn_0 6 saatte bir veriliyor normali ama cok agrisi atesi olursa 4 saate inidiriliyor diye biliyorum canim ben 4 saatte verdim