Efsanemel Merhaba arkadaşlar 7,5 aylık bebeğim emeklemeye başladı ama geri geri gidiyor. Arkasından destek olunca ileri gidiyor ama bırakınca tekrar geri gidiyor düzelir mi ne yapmak lazım
Nick Efsanemel normal yeni başladığı için. 1 2 hafta sonra öne doğru emekleye başlar. Bizdede aynı durum oldu
Ozlemkaya42 Efsanemel Benim kızımda 6 aylık ayni geri geri gidiyor öne doğru gider gibi oluyor gitmiyor ama zamanla onada alışırlar inş genelde geri geri gider çocuklar ilk cnm
bgmarik Efsanemel geçenlerde bende böyle bir post açmıştım.Herkes normal dedi.Doktoruma da danıştım.Her bebeğin gelişimi farklı geri geri de gidebilir bir problem yok dedi😊
Efsanemel Nick yaaaa çok teşekkür ederim hep geri gidecek diye üzülüyorduk kendisi de sinir oluyor gelemeyince😀
Nick Efsanemel totosunu kaldıramayıp düşüp geri geri gidiyordu Bizimkide ama birden bire Bi baktıkki pıtı pıtı ilerliyor öğrenecek annesi 😁
Efsanemel Bakalım ne kadar sürede öğrenecek çok tatlı görünüyor şimdiden❤️ Acaba emekleme uykusunu etkiler mi? Bizimki sürekli uyanıp emekleme pozisyonuna gelip ağlıyor
Efsanemel bgmarik çok şükür 😀 öyle görünce bir sıkıntı mi var acaba diye korkmadık değil kendisi de fark ediyor ters bişeyler olduğunu ağlıyor hemen 😃
bgmarik Efsanemel bizimde öyleydi.Önündeki oyuncaklardan uzaklaştığı için ağlıyordu sürekli.Şimdi bir kaç gündür öne doğru uzanıyor.Atmaya çalışıyor kendini sanırım yakında emekleyecek 😊