Meeerveunal iremceren ben her yemeğine ceviz Büyüklüğünde kuzu kıyma koyuyorum tavuğu ise haşlayıp suyuyla şehriyeli havuçlu patatesli çorba yapıyorum etini de koyuyorum içene tabii sonra blendır
Hunilianne iremceren tavuk etini direkt eline veriyorum kıymayı da köfte yaparak eline veriyorum 7. Aydan beri 😂ortalık batıyor ama olsun
Naz_N iremceren tavuk vermiyorum, eti de normal kendi yemeğimizdeki şekliyle veriyorum diyebilirim. Çorbalara, bazen sebzeli pankek tarzı şeylere ekliyorum ama ekşili köfte, İzmir köfte, kabak dolması vs de yapacağım bu aydan sonra🌸
Prensannesiyimm Meeerveunal kaç aylıkken vermeye başladınız peki 6 aylık oğlum var korkuyorum vermeye
Hunilianne iremceren 6. Ayda cesaret edemedim yaa tavuk ve et zaten 7. Ayda yedi. Kıymasını en başta az suyla açıp çorbalara ekliyordum öyle yapınca minik minik oluyor daha kolay yiyordu 😃
iremceren Tugraninannesi peki direk eline mi verdiniz bir şey ile karıştırdınız mı karıştırdıysanız parçalarn büyüklüğü nasıldı
Meeerveunal Prensannesiyimm sebzeye başladıktan 10 gün sonra kırmızı ete 7. Aydan itibarende tavuğa başlattı doktorumuz
kerem_imm iremceren bütün sebze ve patates yemeklerine kıyma koyuyorum. Bazı çorbalarına da kıyma koyuyorum az. Köfte yapıp eline verdim ama pek sevmedi. Tavuk pek vermemeye çalışıyorum köy tavuğu olursa vereceğim ama hiç almadık daha köy tavuğu. Kırmızı eti düdüklüde lokum gibi olana kadar haşlıyorum. Minik minik bölüp önüne koyuyorum kendisi yiyor. Çorbasına kıyma koymadıysam ilikli kemik suyu koyuyorum mutlaka. 1.5 yaşında oğlum.
iremceren kerem_imm tamamdır teşekkür ediyorum yeni başlayacağız et tavuk kıymaya o sebeple sormuştum 🌸
Lalin iremceren tavuk vermiyorum. Kendimiz yemiyoruz, kızımın doktoru da verme dedi zaten. Eti pirzola ya da kuşbaşı, kıymayı da her türlü köfte ve sebze yemeklerine koyarak yapıyorum.